Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

tyimarckép, -alkotói közegben!?

E-mail Nyomtatás PDF

Ha ezt mutatja a világbajnokság...

Jelenleg a foci?

Focitáborfilm.

Élettel teli reggel...

Eurovíziós dalfesztivál.

II. Tihanyi Családi nap.

Választási eredmények.

A fő csapásirány marad:bibliaiemilegy kattintás emilre, és máris látható az összes filmes alkotásunk! Vagy amit annak hiszünk...

 

Módosítás dátuma: 2018. július 15. vasárnap, 10:42  

Hozzászólások 

 
0 #64 Eliza 2016-01-01 11:43
Boldog új évet, Tyim!
Idézet
 
 
0 #63 tyima 2013-06-24 07:04
...a betyár mindenét, jobban oda kell figyelnem, mikor mit csinálok a neten, mert a "nagy testvér" mindent lát...
-Köszönöm Nektek, ha volt akkora energiátok, hogy végignéztétek! A film szellemi ideológiáját, talán úgy jellemezném:ját ékos hagyományőrző barangolás, egy csodálatos természeti adottságú tájon. Érdekes Zoli atya kapcsolása, a valláshoz, nemekhez. Igazán nem is figyeltem-figyeltünk ilyesmire, ez magától alakult így...Sokszor a forgatókönyvet, az adott pillanat alakította, vagy módosította.
.................
-Nem rejtegetem, semmi szégyellnivalót nem érzek a filmmel kapcsolatban! A szereplőkkel úgy beszéltük meg, hogy amíg együtt nem néztük meg, és nem veséztük ki, addig nyilvánoson nem lesz látható! Én tiszteletben tartom az idevonatkozó szerzői és egyéb jogokat! Nektek az volt a szerencsétek, hogy a feltöltéskor pont a csatornánkon szörföltetek!De a film privát, jelenleg nem látható! Szombaton, 29.-én lesz az ősbemutató, ha minden egyes szereplő áldását adja rá, onnantól válik láthatóvá! Akármilyen döntés születik, már nem vágunk rajta, az alkotás megmarad ilyennek...
Idézet
 
 
0 #62 indián 2013-06-23 17:20
Kedves Tyim! Ezek szerint én is csak véletlenül láthattam a filmet,mert jókor voltam fent a neten.Szerintem kicsit kalandos kevésbé horroros kedves történet,amit a gazdag fantáziád ihletett.Ha még hozzáveszem,hog y teljesen amatőr és csupán lelkesedésből játszó emberek(ezt te mondtad)szerepe lnek benne akkor csak gratulálni lehet.Zoli atya elemzése rendkívül érdekes bár én nem láttam benne nyomát sem vallási vonulatnak,sem pedig fiú-férfivá érő viszonynak,de azért vagyunk sokan-sokfélék és ezért látjuk a világot sokféleképp. Nem értem miért kell elrejteni mikor ennél silányabb minőséggel is bombázzák az agyunkat nap mint nap!
Idézet
 
 
0 #61 Zoli atya 2013-06-23 12:07
Igen, elindított. Számomra a szellem a régi patriarchalizmu s szelleme, mely sokszor gyilkos és elnyomó volt, de azért volt, amit jól látott. Neki kell állnom a tévedésektől és hamis látásmódtól megtisztítani. Aztán életre váltani. Aztán továbbadni.
Idézet
 
 
0 #60 tyima 2013-06-23 06:56
Zoli atya!
A magunk szórakoztatása, és az önkifejezés mellett, már megérte megalkotni ezt a filmet (került amibe, és készült ameddig)
Már akkor, ha ilyen részletes, és precíz elemzést, sejtéseket, benyomásokat fogunk kapni...Benned valamit meg (vagy el)indítottunk, munkánk elérte célját!
-Köszönöm a stáb nevében a figyelmed!(tán elnézik, hogy kissé korán jött)
Idézet
 
 
0 #59 Zoli atya 2013-06-21 19:40
Ha ez megnyilvánult, megtanultuk (ennek első lépése, hogy elfogadom úgy, ahogy van) szertefoszlik.
a szellem, mely gyilkos és ijesztő megbékíthető. Beépíthető igazsága a társadalomba, az egyéni életbe. Ennek módját a végén közli is. Ápoljuk az emlékeinket, hagyományainkat , legyünk hűek őseinkhez! Építsük újjá Zádor várat!
Kevés volt a férfi a filmben. Ejnye!
Érdekes, hogy a szellem a végén átmegy kicsit Jézus Krisztusba: hitet vár, és jutalmazza hívőket (életben maradnak) illetve bünteti a hitetleneket (meghalnak) Bár Marcsi mama és Béla sámán miért halnak meg, akkor rejtély. Mert ők ellenségként viselkedtek, bár hittek?

Na ennyi. Örülök, hogy filmovi vari büszke tulajdonosa lehetek.
Idézet
 
 
0 #58 Zoli atya 2013-06-21 19:30
No, tyima, maestro, film megsaeunolva, ld véleményem! Metatron, avagy az Úr hangja:
Tök király, hogy ilyesmit csináltok, mert mai pedagógus szakemberekkel együtt vallom, hogy a művészeti önkifejezés kib...tt fontos az ember életében. Nem baj, ha nem lesz belőle világsztár, nagyon fontos, hogy megtanulja magát kifejezni az ember. Tudom, nekem mit adott a cikkírás a Férfivilág, a Férfihang, és most mit ad a Férfiak Lapja.
sztán. zenék jók, néha kifejezetten, nem lehetett semmi összeválogatni, és betűzködni. Szellem kiru, torz és természetidegen , ezért ijesztő.
Ja, a sztori mese, és a meséket szeressük. Szóval hátszéllel indult a történet.
Rocker mami a motoron nem volt semmi. Először azt hittem, te vagy hátulról, de be kellett látnom, mégsem te vagy. Hááát a fiú szereplő. Igen töketlen szerepe van. Pedig kamaszos, szóval... ugye a kor, amikor normálevájze a fiúk elhagyják anyjuk világát és egy életre az apák birodalmának lakói lesznek. Oké, hazamennek látogatni, de ők már Férfiak, és nem kisfiúk többé. Na ezt ma Magyarországon k...ra nem csináljuk,én ezt láttam a filmben is, anyuka ugyan rábízza a fiúra a lányokat, de mindenki tudja, hogy ez csak játék, vicc és szófordulat. Ma nem kell megvédeni a nőket, jól megvédik ők magukat, így nem is fontos felcserélni puhap..csű világunkat a keménytökű férfiak világára. Nincs felelősség a vállunkon, no job, no school no problem! Imádom ezt az emancipált világot....
Marika néni, vazze, k..va jól ki van találva. Egy jóindulatú, némileg bölcs pszicho-karakter. A halott madárkájával, bakker. Bírtam nagyon. Meg a kígyó! Esküszöm, egy boszorkány!
Érdekes, hogy a házba menekülnek a gyerekek. Nem túl bölcs dolog (persze nem tapasztalt szellemirtók ők, oké) mivel a fizikai falak nem sokat védenek. Szellemi erőterek, templom, szenteltvíz, szentostya, ima - ezek a hathatós védelmek.
Jó- vmit akar a szellem. A rossz, a gonosz okkal van az életünkben. Általában van valami igazság magva, amiért létezhet.
Idézet
 
 
0 #57 indián 2013-03-09 08:36
Gyönyörű csokor!
Idézet
 
 
0 #56 tyima 2013-01-12 16:33
Inkább akasztófahumor ez atyám!
Idézet
 
 
0 #55 Zoli atya 2013-01-02 18:30
aranyos kép, humoros köszi, hogy ajánlottad
Idézet
 
 
0 #54 tyima 2012-05-14 07:37
-Érdekes Eliza, mindenki ezt mondja, de a földet érés UTÁN!
Én még előtte vagyok...
Idézet
 
 
0 #53 tyima 2012-05-14 07:34
Nagyon szívesen Eliza! Bármely Kedves Alkotótársamnak , ki igyekszik értéket közölni!
Idézet
 
 
0 #52 Eliza 2012-05-13 16:46
Köszönöm, Tyim! Ez most meglepett, mindjárt a címlapon szerepelni... nahát!
Idézet
 
 
0 #51 tyima 2012-05-07 06:27
-Hja Szláva bácsi, ha valaki egyszer kivívja tyimpátiám...
Idézet
 
 
0 #50 Báró von Shenczky 2012-05-06 08:55
Köszönöm Tyim! :)
Idézet
 
 
0 #49 tyima 2012-05-06 06:07
Szláva!
Óhajod mindig parancs számomra. Újra "Senki báró úr" vagy, mint régen. -Jó így Neked?
Idézet
 
 
0 #48 Báró von Shenczky 2012-05-05 15:22
Tyima!
Nem lehetne valamit csinálni, hogy ne az email címem jelenjen meg itt?
Báró
Idézet
 
 
0 #47 Báró von Shenczky 2012-05-05 15:21
Köszi a hasznos tájékoztatást Tyim! Igyekszem gyakrabban beugrani hozzátok. De most megint sietnem kell a munkába.
Üdv!
Idézet
 
 
0 #46 tyima 2012-01-24 15:06
Zavarba hoztok mindannyian!
De jóleső enyhe pír lepé orcám...
...............
A viszonylagos népszerűséget Magatoknak is köszönhetitek! Nem gondolom, egyetlen pillanatig sem, hogy csak én vagyok itt érdekes...
-Aztán azok kik lehetnek, akiket nem tud azonosítani a rendszerem IP cím alapján..?!-Ki tudja?
........................
Mindenkiről jó lenne egy rövidfilm, valami hasonló, mint ami készül Földi Józsi bácsiról!
Szólhatna benne nóta, vers, meg a saját lélekről, pár fontos gondolat...Na, mit szóltok?!
Kit mutassunk be következőnek?
Idézet
 
 
0 #45 indián 2012-01-23 18:29
Szia Tyim!Ahogy elnézem a honlapod,lesz még száz fölötti nézettséged is! Megnéztem a fiad honlapját is,ügyes a srác!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 44 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások