Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

"szemforgató hamis papok"...

E-mail Nyomtatás PDF

Tegnap egy országos napilap, (a maga 11 ezres példányszámával) a demokráciáért tüntetett! Nem volt hajlandó a címoldalán lehozni a -fejlécén kivül, semmit! Nem tudom, hogy ezzel minőségromlás ért-e  minket, de a lap viselkedését furának érzem! Számára mi a demokrácia, a sajtószabadság? Ugyanezen újság, habozás nélkül lehozta, hogy a Hunvald úrat csak rágalmazzák, a Sukoró felfújt lufi, a BKV-nál minden rendben volt az előző kormány alatt, majd hosszan boncolgattta azt a tervezetet, amit a kormány új alkotmánynak hív...

-Kiragadva részleteket, elszörnyedve sápadozott, hogy lehet tervbe venni, hogy a házasság csak egyneműek között ér majd, meg minek a korona a lobogóra..?!

(Ó, de aranyos, mi ? -Tényleg nagy veszélyben a demokrácia, ezen gondolatoktól, ahogy, közel ezer évig is veszélyben volt...)

-Persze, az a demokráciához tartozott a kedves Népszava szerint, és -főoldalon lett lehozva, hogy az akkori államfő felszólította az országot, hogy egy konkurrens napilapot (Hírlap) nem lehet vásárolni, ahol lehet, ne tegyék ki a pultra, ha lehet, szűnjön meg! Mert neki nem tetsző írásokat közölt...

A választás lehetőségét hiányolja a magánnyugdíjpénztári tagoktól, mert kötelező kilépni? De akkor miért nem tette, mikor kötelező volt belépni, ugyanoda?

-Vagy az is a demokrácia fő ismérve, hogy a Sport,  minden számában ócsárolta az MLSZ.-t, miért kell ilyen időben focizni?! Majd, mikor be lett rekesztve a bajnokság, akkor azonnal csak olyat szólaltatott meg, aki szerint kár halasztani, mert jövő kora tavasszal sem lesz jobb idő...Aztán, az is milyen demokratikus, hogy Németh Kristóf sirdogál, Klaudia már nem gyászolja Daróczit, meg hogy ki- kivel - mikor!

-Biztos, hogy a demokrácia alapfeltétele, hogy a Wiki Leaks főnöke ellen azonnal érvénybe lép a nemzetközi elfogató parancs az állítólagos molesztálás miatt! Miért is ugrik be a rendező  Polanski, aki vagy 20 évig bújkált, pedig ő nem állítólag molesztált...Csak rá nem AZ a demokrácia vonatkozott (vonatkozik) biztos!

-Hagyjuk a demokráciára való hivatkozást! Loptak, csaltak épp eleget ebben az országban a jogra hivatkozva! Ha egy törvényről lehet állítani az ellenkezőjét, majd azt bebizonyítani, akkor megette a fene az egészet...Elzárták a pénzcsapot, most az a média lesz szponzorálva, ami 2002- től, napjainkig  nem...Ennyi történt  - történik nagy vonalakban.

-De abban azért egyetértünk ugye, hogy szegény Julian Assange úr, hamarabb kerül rács mögé, mint Polanski került..?!

(szigorúan a demokrácia nevében persze!)

Ez ellen is tiltakozni fog a fent nevezett demokrata napilap?

Módosítás dátuma: 2010. december 04. szombat, 09:33  

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 68 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások