Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Érdekes napi hírek:

E-mail Nyomtatás PDF

Az elmúlt pár nap, szerintem -több mint érdekes, történéseit osztanám meg Veletek!

-"Ez az oszlop a sovinizmus, az SNS magyargyűlöletének jelképe. Nem kérünk belőle" ezt a fóliára írt feliratot Bósza János komáromi civil autonómiaaktívista csütörtökön helyzte el a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) által felállított Trianon-oszlopon Révkomáromban, a szlovák-magyar határnál.

Bósza épp hogy csak letakarta az oszlopot, máris két rendőr állt mellette. "Leköcsögöztek, gazembernek, disznónak neveztek"-mondta később, és persze, hogy előállították, annak ellenére, hogy a fent nevezett oszlopnak semmi baja nem lett! (már ha az nem baj, hogy ki, és minek állította *tyim)

Ezt a Trianon-emlékművet nem sokkal a tavalyi júniusi parlamenti választások előtt helyezte el Komáromban az SNS és maga a pártelnök, Ján Slota leplezte le, hangsúlyozva, hogy "Szlovákia most megmutatja a nemzetnek, egész Európának és elsősorban a Duna túloldalán élő magyaroknak, hogy ez a mi földünk, szlovák föld, és soha nem hagyjuk, hogy elvegyék"

Az oszlopon olvasható felirat szerint a "hálás szlovákok" köszönik a nagyhatalmaknak a trianoni szerződést, "mely megpecsételte a történelmi Magyarország szétesését"

(annyi minimum kívánkozik ide, hogy a szlovákokon kívül, már senki sem köszön nekik semmit! Egyszer minden, és mindenki a helyére kerül a világon! Európában is...*tyim)

-Aláírhatják a magyar termékről szóló miniszteri rendeletet, amiből kiderül, mi számít száz százalékban hazai élelmiszernek. A hungarikumról szóló törvényjavaslat a nyárig a parlament elé kerül.

Rendelet szabályozza, mi a magyar termék

Kedves Olvasóim!

Szerintetek? Várom azon termék(ek) nevét, ami magyar termék, és védettséget kell, hogy élvezzen:

-szerintem a tyimesség (bocsánat)

-VIDEÓ - MIÉRT DRÁGUL AZ ÁRAM?

 

 

 

Módosítás dátuma: 2011. február 03. csütörtök, 13:28  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2011-02-04 09:09
"Amiből Magyarországon is van elég, abból ne hozzanak be külföldit!"
-Ez tényleg ilyen egyszerű! Azt hiszem, pár nagycsaládos gyakorló háziasszony, fél óra alatt felsorolja, mi az, amit a hazai termelők elő tudnak állítani, és mit kell külföldről beszerezni...Csak már megint jön a globális-libsi masszaszerű...hogy nem demokratikus, ha a kínai hagyma, olasz akármi, német bármi, szlovák trutyi, meg főleg a francia nem jelenhet meg...
Idézet
 
 
0 #1 2011-02-03 20:22
Trianon-oszlop: szándékos és aljas magyarellenes provokáció!

Magyar termék: szerintem ehhez nem kell rendelet, ez legyen ténykérdés. Ha csak magyar paprika van a zacskóban, arra írják rá, hogy magyar, ha spanyolt is kevernek bele, akkor írják rá, hogy "Vigyázat! Spanyol paprikát is tartalmaz!" Vagy talán arra vonatkozik ez a rendelet, hogy mibe nem szabad külföldi terméket keverni? Ezt valóban szabályozni kell, és nagyon egyszerű szabályt ajánlok. Amiből Magyarországon is van elég, abból ne hozzanak be külföldit! Csak azt pótolják külföldről, ami nálunk nincs (pl. narancs, citrom). Ilyen egyszerű.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 23 vendég és 1 tag böngészi
  • CameronJK
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások