Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Friss képek Srí Lankáról

E-mail Nyomtatás PDF

Megérkezett Szöszi Pistáék nyaralásából pár új kép! A táj valami álom, tán nem is földi...-gondoltam, megosztom Veletek újfent, hol is járt Eszter, és Pista :

srlapa

 

Hozzászólások 

 
0 #9 irene szabatin 2013-10-31 15:57
huuu,nagyon szép hely!!!!! egyszer én is szivesen elmennék milyen messze van?
Idézet
 
 
0 #8 tyima 2011-04-30 18:36
Arany Pistám! Perpillanat csak aludni akarok ...itthon, és napokon át, olyan fáradt vagyok, nincs izmom, nincs agyam! -De egyszer vége lesz, és újra látom az élet napos oldalát...
Idézet
 
 
0 #7 2011-04-29 10:41
hát persze,hogy elviszlek...csak elöször el kell döntened ,hogy tényleg akarod!
Idézet
 
 
0 #6 tyima 2011-04-12 07:27
Rejtő nekem is életcélt adott! az ő stílusa mély nyomokat hagyott bennem, az írásaimban, verseimben! Az a fanyar önmagát gúnyoló, egyéni humor, elképesztően tetszik-tetszett! Nem tagadom, valahol "másolom" őt! -De amennyire tudom, Ő "csak" elképzelte a sivatagot, az óceánt, valójában soha nem járt azon a vidéken...Tehát azt a tájat elképzelte, és így is micsoda elképesztő élethűséggel írta meg a regényekben!
-Látod, Te már továbbléptél, és az Ő álmainak ihletőjét, személyesen járod-jártad végig...
-Ugye egyszer majd tyimet is elviszed oda, ahol a madár sem, és Rejtő sem járt?!
Idézet
 
 
0 #5 2011-04-11 10:50
biztos neked is adódik valamikor alkalmad,hanem is pont Sri Lankára ,de valami egzotikus tájra eljutni.ezt az utat részben neked köszönhetem...a kollégiumban az általad annyiszor emlegetem Rejtö könyveket,akkor iban én is elkezdtem kiváncsiságból olvasni.(bár elötte voltak kifogásaim az iroval kapcsolatban,am i butaság volt)és tényleg jók!amikeben aztán gyakran volt szó az Indiai òceán ezerszinü naplementéiröl, az ottani emberekröl,dzsu ngelröl a csontig átható párás levegöröl,stb.tudod ugyis...na,akkor egyszerüen eldöntöttem ,hogy egyszer megnézem,azóta már kétszer voltam és mindig legyügöz.de ehhez kellettél te és a Rejtö.
Idézet
 
 
0 #4 tyima 2011-04-05 06:27
Hehehehe, mostanában vakolókanalat, és lapátot szeliditek...Így számomra felfoghatatlan misztikus kalandnak tűnsz Pistám...De egyszer ezzel is végzünk, és akkor elfogadom a szíves invitálásod, oda a "csodák csodájára"
Idézet
 
 
0 #3 2011-04-04 16:36
amit a felsö képen a kezembe tartok,nem kagyló az Indiai Òceánból hanem kaoricsiga,amit régen pénz helyet használtak csereeszközként ,de még máig használatos Nyugat Afrikában néhány törzsnél.ez egy elég ritka méretes darab.az alsó képen -Galleban(kelet Sri Lanka)ahol gyakori a kobra és rizsvipera-egy mutatványos viperáját veszem ki a kosárból,nagyon szép állat,csak óvatosnak kell lenni vele(a gazdáját már párszor megmarta)...a másik képen Eszti szelidit meg egy langusztát,amit a szingaléz halászok fogtak.
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2011-03-25 08:53
...már annak Andris, aki ott volt, van, lesz...
Idézet
 
 
0 #1 2011-03-23 10:51
Jó hely lehet.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 21 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások