Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Az óraállításhoz...

E-mail Nyomtatás PDF

-Kedvem lenne átállítani annak az embernek az agyát, -illetőleg vissza, aki kötelezővé tette az óraállítást. Nem volt épelméjű, vagy hiányzott egy kereke, de mindenképp korrigálásra szorult...Az embernek kialakul a napi "menetrendje" tökéletesen igazodva a naphoz, egyszercsak felborítják! Mindenki örül a kelő napnak, mosolygósan indul munkába, suliba, vagy épp semmit tenni, ki-ki faladata szerint. Majd váratlanul ismét sötétben ébred, összezavarodik, ideges lesz, mert elbizonytalanodik. A környezetem  -velem együtt szenved, vagy két hétig, míg a Természet ismét utoléri magát! Nem úgy ízlik a reggeli kávé, nem működik a természetes szükséglet, szinte minden rossz...Mert valaki agybeteg kitalálta, hogy egy órányi energiát spórol az ország! -Persze, halkan kérdezném, hogy mennyit is veszít, mikor visszafelé  állítjuk az órát?! Csak nem pont annyit, mint amennyit az előző óraállításkor nyertünk?! Tehát ott állunk a nullán, egy csomó ingerült öszezavarodott emberrel...S' még jó, ha a nullán állunk! -Mert a statisztika alapján, óraállítás környékén többen állnak a Nagyhíd korlátjára, meg a sínekre, mint máskor...Drámaian emelkedik a balesetek, öngyilkosságok száma ilyenkor!

-Hogy ez megint ki(k)nek jó?! Persze, hogy azoknak, akik az emberek befolyásolásából, megtévesztéséből élnek! -Igen jól! A műholdas csatornák híradói onthatják a sokkoló felvételeket, a gyógyszergyártó oligarchiák még több haszonra tesznek szert...és nem is folytatom a sort!

Egyre több Uniós ország hagyja az időt, a maga sebességében haladni. Nem állogatja az órát, nem talál ki egy hazugságnak tűnő megtévesztéshez, torz teóriát! Ideje lenne csatlakozni országunknak hozzájuk. Mindjárt kevesebb dühös, ingerült ember menne munkába, és végezné a feladatát, normál idegi állapotban...Én meg, ha ránézek a kis napórámra, az igazi tyimi-zónaidőt látnám, és nem kéne kombinálnom, hogy az árnyéktól, merre is jár az épp aktuális idő...?!

Napra.preview

 

Módosítás dátuma: 2011. április 05. kedd, 06:59  

Hozzászólások 

 
+1 #2 tyima 2011-04-10 06:13
Jó, hogy ezzel az akármicsoda EU-val lehet takarózni állandóan! Vagy a szolgalelkűség miatt, vagy azért, mert valamit nem szívesen akarok végrehajtani, engedélyezni, stb...
-Már rég megérett az idő, hogy kilépjünk, azt hiszem! Elindulna egy láncreakció, a többi EU-szkeptikus ország követne minket, és sok dolog helyre zökkenhetne végre!
..................
Nagyon torzult, és igaztalan a jelen európája.Nem érzem "tisztának" mert a valójában agresszív, inkább a dolgok könnyebb oldalát kereső népeket támogatja, közben azt a látszatot próbálja fenntartani, hogy ezen népeket elnyomják, a jogaikat csorbítják, meg a szokásos por a szembe...Viszont a valódi értékek, meg sírnak, pusztulnak...Mennyi mindent tudnék írni?! A szabadkai "városrendezés" Hajós Alfréd százakárhány éves házainak bontása.A tudatos leépítése a magyar nyelvnek, a betelepítések, stb, stb...
................................
Hol vannak a "nagy liberális érdekvédők", Európa sírásói vajon?! Leírom én:ahol épp megfizetik valahogy őket...
Csak sokan azt nem veszik figyelembe, hogy jó a pecsenyét sütögetni, és légvárakat építeni, hazug szólamokkal, de Európa rohamosan öregszik, és szépen tűnnek el az őslakosok, és vajon ki(k) bukkannak fel, egyre nagyobb számban..?! Ugye tudjuk?
-Maga alatt vágja a fát, teszi tönkre a világát az, aki beáll a sorba baksisért, pillanatnyi érdekért, szép házért, pozícióért, bármiért!!!
Idézet
 
 
0 #1 2011-04-08 20:25
El akarták törölni, volt róla szó, hogy idén már nem lesz, de éppen az EU-ra hivatkoztak. Azt mondták, hogy mi eltörölnénk, de az egész EU-nak együtt kellene eltörölni. (Mi köze ehhez az EU-nak? És az alkotmányunkhoz vagy a médiatörvényünk höz? Ezek mind magyar belügyek.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 17 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások