Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Továbbra is Gyöngyöspata...

E-mail Nyomtatás PDF

Forrnak az indulatok Gyöngyöspatán! Meg szép lassan az egész országban...Mert amíg ilyen hírek látnak napvilágot, addig béke nem lesz:

Megegyezés történt Gyöngyöspatán

[Cikk] Újra menekülnek a romák

"Folyamatos kapcsolattartásban állapodott meg a rend fenntartása érdekében szerdán Gyöngyöspatán a rendőrség, illetve a helyi cigány kisebbség.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy a Véderő tagjait és szimpatizánsaikat gyöngyöspatai magánházakban szállásolják el. Továbbra is fokozott a rendőri készültség az egész faluban. Azok közül, akiknek a szabálysértési őrizetét hétfőn szüntette meg az egri bíróság, többen is a községben tartózkodnak.

Bangó Zoltán, egy fuvarozó- és őrző-védő társaságokat működtető vállalkozó a helyszínen arról beszélt, hogy ha kell, minden roma házához állít biztonsági őrt, és cserébe csak egy pohár vizet kér."

[Cikk] Gyurcsány Ferenc egymilliót ajánl a gyöngyöspatai romák menekítésére

Népszabadság - Richard Field levele Morvainak: nem Önök az igazi ...

Adódik a kérdés, ki is ez a Richard úr (innentől RF), és Gyurcsány úr (innetől (GYF)?!

-Nos ennek az áldatlan állapotnak a haszonélvezői...De a két önmagát fontosnak, és okosnak érzőről később!Most a napilapok cikkeiről: Gyönyörűen, egyhangon hallgatják el a lényeget! Azt, hogy  Gyöngyöspatán évek óta nem volt közbiztonság. Mert azt nem olvastam a napilapokban, hogy 2006-ban, a hegybírót halálosan megfenyegették, vagy, hogy a magyar gyerekeket hogyan verik össze többen, vagy hogyan rettegnek az öregek...Meg, hogy a helyi lakosság hívta, és szállásolta el 1 forintért az úgynevezett "szélsőséget" !Mint ahogy erről sem olvastam:

Évek óta hiába kértek segítséget a cigánybűnözőktől rettegő gyöngyöspataiak

-Vissza GYF, és RF urakra ! Miután elolvastam, és megismertem a nézeteiket, be kell , hogy lássam, szép lassan elérik  céljukat, ami nem más,-mint egy polgárháború! GYF soha nem volt magyar, nem is szerette-szereti...Elég felidézni a családját, egykoriszóvivőit!De ez nem is lenne baj. De ő itt él, és legfőbb vezetője lehetett Magyarországnak...Pénzt ajánl fel...Akkor nem tette, mikor a magyar gyerekek, öregek fordultak segítségért...-No meg ez a RF úr! Aki boncolgat származásokat, és csak azt ismeri el demokratának, és "normális magyar embernek" aki csak az izraelita veszteségeket tartja veszteségnek, és elfelejti, hogy VALÓJÁBAN miért is tört ki a II. világháború...

Persze mindketten elérték céljukat! Szerepltek, sz.rt kevertek, észt osztottak...Róluk szóltak a hírek...S' nem a valóságról!-Hogy minden kicsi faluba, ahol nincs közbiztonság, ahol egyes személyek, csoportok kényétől-kedvétől függ a lakosság, ott mikor lesz rend?! Mert mindenhova nem fog bevonulni a "szélsőség", hogy azonnal megjelenjen a karhatalom végre, mögöttük a szájtáti médiasereg, az ingyenélő naplopók "liberálhadával"

Mert az országban nem sikerült két hét alatt rendet tenni, nagyon nem...-Sőt, van ahol testőrök nélkül, este az utcán tartózkodni sem ajánlatos! Na, onnan kiket is kéne evakuálni, mélyen tisztelt GYF.RF, urak?!

 

Módosítás dátuma: 2011. április 28. csütörtök, 06:10  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2011-04-29 06:43
Hm...
Én csokorba szedtem az idekapcsolódó cikkeket.Mindkét fél leírta álláspontját! Csak, mintha az egyik megkapta volna a lehetőséget "megszólalni" míg a másik el lett hallgatva...
Az igazságot csak azok ismerik, akik ott laknak! Nem egyszerű nekik, ahogy az országban másutt sem...
Idézet
 
 
0 #1 Zoli atya 2011-04-28 15:24
Szóval évek óta félni kellett a cigányoktól Patán?
Erről tényleg nem cikkeznek...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 20 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások