Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Génszenny, titkosszolgálat, stb...

E-mail Nyomtatás PDF

-Bizonyára olvastátok, Kedves tyimre fanyalodó olvasóim ezt a régebbit:

...és jön, özönlik a génkezelt vetőmag... Egy napi történés volt itt a tyimeken! Márciust írtunk akkor! Óvtam Mindenkit az USA liberál-szennyétől...Hát most ideért! Mit ideért, már a "spájzban" van, mint az oroszok a "tizedes meg a többiekben"

Itthon: Génmódosított kukorica: a titkosszolgálatok is ...

Mintegy 160 hektárnyi kukorica kitárcsázására kényszerültek baranyai gazdák, miután kiderült, hogy a növények génmódosítással szennyezett vetőmagból keltek ki! S' ugye nem vagyunk annyira naívak, hogy elhiggyük, csak Baranyában létezik génmanipulált vetőmag, meg az abból kikelt, mit tudni micsoda?! Egy dologban reménykedhetünk! Hogy a Fidesz-törvénygyár, pillanatok alatt hozza meg (szokása szerint) az ideillő passzust, és tiltja ki a bizonytalan eredetű, és hatású magot az országból! (Még írmagja se maradjon) Aztán a hírhedt, a hírekben gyakori "sztárvendég" titkosszolgálat, is viharos gyorsasággal deríti fel, vagy ki, hogy MIKÉNT KERÜLT AZ ORSZÁGBA A MAG?! Kinek az engedélyével, ki húzott hasznot belőle?!

.....................................................

Vagy dőreség, az épp lubickolni, tengerpartra, meg "dubajozni" induló képviselőinktől ilyet várni?! Pont nem fognak ráérni a tenger munkájuk közepette?!

Módosítás dátuma: 2011. július 15. péntek, 08:00  

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 28 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások