Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Egy "érdekes" vélemény mint ötletgazda...

E-mail Nyomtatás PDF

-Kezdődik az iskola, ami nagy megnyugvás a szülőknek, és elkeserítő a nebulóknak...Véget ér a szabadság, a késői kelés, és vissza kell szokni a viszonylagos rendhez. Most nem foglalkoznék a méregdrága tanszerekkel, mert a hírek szerint el sem jutnak a diákokhoz...Hanem egy "érdekes hozzászólást" idéznék (elnézést ritkán teszem) és egy tanulságos cikket írnék a hsz.-re reagálva! (Bár valami azt súgja, kicsit trükk ez a vélemény, de azért olvassuk csak): "#82 InkábbNETuddMEG 2011-08-29 01:04 Az anyjuk picsáját! Elsö a pénz minek gyerek? Minek baszam el a pénzem amit sok éven át összegyüjtöttem "

-Vegyük komolyan ezt a fajta világnézetet! Nézzük az iskoláskorú gyerekek statisztikáját:

Vegyük komolyan ezt a fajta világnézetet? meg vagyok én így nagyon jól inkább cola energia ital! Ne lássak egy kis gecit sem mert undorodók tölük!
Mire ezt be vezetik addig szerencsére ugysem leszk már Magyarországo
Az MTI kérdésére az oktatási államtitkárság azt közölte, hogy várhatóan több mint 1,3 millió gyermek kezdi meg a tanévet. Általános iskolában a becsülésük szerint 749 ezren, gimnáziumokban 191.900-an, szakközépiskolában 232.800-an, speciális szakiskolában 9600-an, szakiskolában 125.400-an tanulnak majd.

2011 április. 28

április | 2011 | Semmelweis Médiasarok

"Kopp Mária útja a családvédelemtől a genderig

Azok az értékek, amelyekre vágyunk, köszönő viszonyban sincsenek azokkal, amelyek szerint élünk – vonja meg az utóbbi évek mérlegét Kopp Mária, a SOTE Magatartástudományi Kutatóintézetének igazgatóhelyettese, aki a sokat bírált gendermunkacsoport vezetője is a WHO-ban.

- A hagyományos nemi szerepek elfogadottsága Magyarországon a legnagyobb Európában. Mit jelent ez a gyakorlatban? – 2002 és 2006 között zajlott az utolsó követéses kutatásunk, ami óriási különbségeket mutatott ki a fontosnak tartott értékek és a valóság között. Nem vagyok biztos benne, hogy a megállapítások ma is ugyanúgy érvényesek, hiszen újabb felmérésünk nem készült. Az európai országok közül sok tekintetben Magyarországon a legpozitívabbak az értékelvárások: például nálunk vallják a legtöbben, hogy nem lehet igazán boldog, akinek nincs gyereke. Húsz fiatal 24 gyereket szeretne – ez a legmagasabb arány Európában -, s a fiatalok hosszú távon a házasságot tartják a legjobb életformának.
A tervezett 24 gyerekből azonban 13 születik meg."

Eddig idézném! A"szingli életforma" bizonyos körökben divat lett! Ez tagadhatatlan...Látok én gyermek helyett karonülő kutyát, borjú méretű harci házörzőt, alkoholt, és drogot, meg több napig tartó bulikat! De azt hiszem ezek pótcselekvések! Ott belül, azért valami hiányzik...És most nem azokról az emberekről beszélek, akik betegség, anyagiak, vagy bármi külső dolog miatt nem vállalhatnak gyermeket! Hanem arról, hogy a Természet törvényeit még mindig nem tudta átírni ember! Szerencsére, bár erőlködik nagyon...De a Természet egyik alaptörvénye a fajfenntartásé:

A természet törvénye - Csodálatos fajfenntartás

..............................

-Nézd, "netuddjamki" ! Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, olvastál, véleményeztél! De engedd meg, hogy mint gyakorló apa, megosszak veled egy nagy mosolyt! Mert a gyerekek körüli gondok, soha nem érnek annak a boldogságnak a nyomába, amit ők tudnak okozni!

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 29. hétfő, 08:57  

Hozzászólások 

 
0 #6 tyima 2011-09-04 06:25
"Idézet - Toplak Zoltán:
Igen, az európai kultúra a halál kultúrája, ezt márII. János Pál pápais megmondta. Deez igaz Észak-Amerikárais.
"
Igaznak tűnik, első olvasásra!
De nézzük meg tüzetesebben!A világot európán kívül az Államok, és az izraeli kultúra irányítja.Nagyjából tudni, hogy a vezető gondolkodók tőlük kerülnek ki, és néha feltűnik afrikai, vagy dél-amerikai gondolkodó...Amerikában, és Izraelben is, ott az európai eszme.Ami jelenleg, valami liberális irányvonalú, mindenki valósítsa meg önmagát..Ez az eszme is pár éve jött, és pár évig tart...Ahogy minden divattrendi Európában, és a világon!
A világ akkor őrzi meg az arculatát, attól válik állandóvá, ha a hagyományait, az évezredes szokásait megőrzi!(már szerintem, elnézést) Ettől "világ a világ" ettől állandó az "értéke" Nem a folyamatos változtatások, múló divatirányzatok erőltetésétől. Én úgy gondolom(újfent elnézést) Hogy a fő irányvonalakban meg kell tartani a már kialakult szokásokat! Vallás, társadalom politika, művészetek, iskolai nevelés, stb...Tehát következetesen a gyökerekre támaszkodva építeni a társadalmat, élni az életünket! Nem pedig káros divathullámokra ülve elhintázni valahová, ahonnan nem lesz viszaút!
-Mert a hagyományos életvitelű társadalom, és a "túlliberalizált mindent szabad" réteg, egyre jobban útban van egymásnak...
II.János Pált tiszteltem! Egy olyan vallási vezető, akire odafigyeltem, pedig a vallás nem nagyon köt le...
Idézet
 
 
0 #5 Zoli atya 2011-09-03 17:34
Igen, az európai kultúra a halál kultúrája, ezt márII. János Pál pápais megmondta. Deez igaz Észak-Amerikárais.
Idézet
 
 
0 #4 tyima 2011-09-01 06:51
Ha elfogadod, hogy így alakult, ám legyen Eliza...
Idézet
 
 
0 #3 Eliza 2011-08-31 14:04
Nyugi, Tyim, nem vagyok belebetegedve. Így alakult az életem, de egyelőre a legkisebb bajom, hogy nincs gyerekem...
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2011-08-31 07:06
Idézet - Eliza Beth:
Nekem nincs gyerekem, nincs kutyám, pedig szeretem őket. De ha választanom kellene, nem a kutyát választanám...

-Szívből sajnálom Eliza!Az okot nem firtatnám, gondolom bánt eléggé...
Amennyire megismertelek az írásaidból, műveidből, megérdemelnéd...
-Elfogadsz mostohafiadként ?!
Számomra természetes, hogy egy nő a gyermeket választaná, ahogy egy férfi is, a nőtárs mellett!
Idézet
 
 
0 #1 Eliza 2011-08-30 19:32
Nekem nincs gyerekem, nincs kutyám, pedig szeretem őket. De ha választanom kellene, nem a kutyát választanám...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 25 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások