Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

a Wiki Leaksról pár gondolat...

E-mail Nyomtatás PDF

Érdekes, és bonyolult a mi kis országunk! Egyes "változékony" napilapok, a hét elején, még lekezelően írták a Wiki Leaksról, hogy megfejtették a kódjaikat, már nem érdekesek a hírek! Majd ugyanezen lapok, ma főcímben hozzák a számukra fontos Wiki Leaks híreket...

Jómagam, már többször idéztem tőlük hírt, és többször bemásoltam az elérhetőségüket! Szimpatikus szövetkezés, mert igazságot keres, és nem egyoldalúan, mondjuk valamely politikai tábornak megfelelve! A mai napilapokat csak megvetni tudom, hogy most, amikor szponzoraik számára találtak megfelelő idézetet, már nem találják hiteltelennek a hírportált!

Néhány friss hír :

"A WikiLeaks nem tud "hazudni" vagy "igazat mondani", ugyanis ha nem vették volna észre a tisztelt hozzászólók, az oldal táviratokat tesz közzé. Nem ő írja, találja ki, hanem csak nyilvánosságra hozza azokat. Azt pedig eddig még soha egyetlen ország (különösen nem az érintett Egyesült Államok) sem állította, hogy ezek hamisítványok lennének (mint ahogy legjobb tudomásunk szerint mi sem). Épp azért van börtönben egy jenki közlegény, és azért akarnak vádat emelni Assange ellen Ausztráliában, mert ezek nagyon is valódi táviratok."

-Ismereteim szerint, továbbra sem tudja senki, hogy milyen módszerekkel jut az információi birtokába a Wiki Leaks. De az valószínű, hogy az elfogott táviratai valódiak...Így azonnal más  szemszögből kell vizsgálnunk a magyar napilapokban megjelent híreket! Mert szépen lassan felsejlik, mind a "Gyurcsány-tábor", mind az "Orbán-tábor" valódi arca, és szándékai...Olvassuk csak el, a másikat gyalázó táviratok szövegét! Én nem fárasztalak Benneteket, Kedves Olvasóim, hogy idézzem, mondjuk a Népszabadság, vagy a Magyar Nemzet idevonatkozó cikkeit! Aki fontosnak érzi, hamar megtalálja, tele a net velük...Csak annyit írnék ide csendben lehajtott fejjel, hogy szárnyak suhogását hallom, sötét szárnyak suhogását...Baljós az árnyék az ég boltján...(Kaptam egy körlevelet! Egy végletekeig elkeseredett ember küldte, aki az életben nem politizált! Ám a levél, amit küldött, és ami kering netszerte, az a pofátlanság, és a pofátlanság szándékos meghagyása a vezetés részéről! Ha valakit érdekel, jelezze egy hsz-ban, itt a cikk végén, és emilben elküldöm! Bár már lehet, hogy találkozott vele)

A Wiki Lekasról írt régebbi cikkek (abból az időkből, mikor még tiltották):Wikileaks

Wiki leaks! friss hírek

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 09. péntek, 07:22  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2011-09-09 07:25
-Feltűnő atyám az a szorgalom, ahogy az utóbbi időben igyekeznek a "kedves politikusaink" felhasználni a Wiki-híreket! már azokat, amikben az ellenfelet lehet égetni...De ezzel azt érték el, hogy kiderüljön a mezítelen igazság! Ez a politikusi garnitúra velejéig romlott, és mindegy melyik irányból nézek át a másikra...Sajnálom, ez van!
Idézet
 
 
0 #1 Zoli atya 2011-09-08 17:28
Mindig azavarosban keresed az igazságot... Nem tudom, mit gondoljak. Szívem szerint lesz...m azegészet, de valami azt súgja belül, ne tegyem, mert én is felelős vagyok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 30 vendég és 1 tag böngészi
  • CameronJK
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások