Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

A Nők Lapja, és az Árpa Attila-jelenség mögött...

E-mail Nyomtatás PDF

Megjelent a Nők Lapja! A címlapon feszít Árpa Attila, és Klausmann Viktor. Két macsó, zord tekintettel, kevés természetességgel! Hát persze, hogy népszerűek, sikeresek... A  Nők Lapja - Wikipédia a legnagyobb tradícióval rendelkező női heti tömeglap. Értékesített példányszáma és előfizetői tábora a legmagasabb a női hetilapok piacán. Előfizetési, és eladási példányszáma többszázezer, ami figyelemreméltó a mai világban! Írhatom tehát, hogy fontos, az emberek viselkedését, szokásait befolyásolni tudó  újság! Ezért is lett számomra fontos, hogy mit mond Árpa Attila? -Miért került újfent címlapra, hisz az ő tevékenysége a showk, a könnyedebb életvitel, a pillanatnyi örömök megszerzésére irányul...

"Árpa Attila

Árpa Attila az RTL Klub kreatív igazgatója volt, majd a TV2-höz igazolt, ahol azonban megszüntették a kreatív részleget."

-Ahogy látható, Árpa mindenhol feltűnt, ahol az úgynevezett "kereskedelmi csatornák" születtek ! Tehetséges ember! Felismerte, miből lehet megélni, és méghozzá jól:

55MILLIÓ ÁRPA ATTILA ÚJ KOCSIJA

-Olvasva az interjút a Nők Lapjában, azonban egy másik tulajdonsága is kirajzolódik! Árpa tökéletesen tisztában van vele, hogy mennyi veszélyt jelent, és mekkora tévút az az életvitel, melynek reklámozását megteremtette a rendszerváltozás utáni új tévéadókon! Okos ember, és vérprofi! Nem véletlen, hogy családját, és önmagát hermetikusan zárja el az olyan közösségi oldalaktól, mint a Facebook, vagy iwiw. Ismeri az ilyen oldalakon "szörfölő" lányokat, fiúkat, tudatában van, hogy vadásznak akár egymás elől is és veszélyesek...Tehát félti a saját családját attól a jelenségtől, attól a "sztárvilággyártól" amelyből él, amelynek nagyszerűségét hirdeti..?!

-Ezért a tudatosságáért ítélem el még jobban, mintha valóban hinne a könnyen megszerezhető siker, meg a "valósítsd meg magad" túlliberális hazugság álarcában! Tudja ő nagyon jól, hogy száz emberből, talán ha kettő tud megélni az ilyesmiből! De a VALÓSÁG az, hogy a maradék 98 bohócot csinált magából, szegényebb lett egy álommal...Ahogy elnézem a kétségkívül szép családját ennek az embernek, és eltűnődök, -mi van a "macsósshowmanság" mögött- már nincs is kedvem Viktort végigolvasni...

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 27. kedd, 13:49  

Hozzászólások 

 
0 #8 Zoli atya 2011-10-11 18:22
Haha, ez jó lenne. Legyónk realisták! Legjobb esetben elgondolkozik rajta, mit káélneásképpen tenni, ideális esetben esetleg tesz néhány lépést az ügyben. Csodát nem várok, és aztr hiszem ma, itt ennyi van a kezemben, amivel hatni tudok. Ez akár több is lehet, mint az internet eldugott zúgában füstölögni.
Idézet
 
 
0 #7 tyima 2011-10-11 13:48
Idézet - Toplak Zoltán:
Sikerült. Koronczay Csilla, a NL munkatársa vállalta, hogy továbbítjaemail om Árpa Attila felé. Megkértem benne, hogy ha már jó fiú, akkor értéket termeljen szemét helyett, és kövesse már meg azokat, akikkel szemben nem volt ideje érezni kreatív igazgató korában.

-Értem Zoli!
Tehát Árpa úr, azonnal vagy átalakítja gyökerestől az RTL-t, vagy megszünteti holnaptól ezt a csatornát, ugye?
Idézet
 
 
0 #6 Zoli atya 2011-10-10 13:46
Sikerült. Koronczay Csilla, a NL munkatársa vállalta, hogy továbbítjaemail om Árpa Attila felé. Megkértem benne, hogy ha már jó fiú, akkor értéket termeljen szemét helyett, és kövesse már meg azokat, akikkel szemben nem volt ideje érezni kreatív igazgató korában.
Idézet
 
 
0 #5 Zoli atya 2011-10-03 18:35
Figyelmeztetésr e gondoltam, hogyha tényleg átállt a jófiúk csapatába, akkor bizonyítsa is be, és kövesse meg azokat az embereket, akikkel szemben "nem volt ideje érezni".
Idézet
 
 
0 #4 tyima 2011-10-02 08:32
Hát Zoli, inkább Rád bíznám ezt a feladatot, mert őszintén bevallva, nem is igazán értem, mit is kéne tennem?!
Cselekedj csak, felhatalmazlak, hogy minden rendelkezésedre álló eszközzel büntess!
Idézet
 
 
0 #3 Zoli atya 2011-10-01 14:21
Jóvá kéne tennie? Mint Zakeusnak, akihez Jézus betért, és ő erre megígérte, hogy mindenkinek, akitől lopott (vámos volt, akkoriban igen tolvaj fajta) kárpótlást ad. Igen, ez hiteles!
Kövessecsak meg azokat az embereket, akikkel szemben nem volt ideje"érezni"!
Közvetíted felé ezt Tyima? Vagy tegyem meg én? Együtt?
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2011-10-01 10:02
Hm...Zoli atyus!
Ha valaki részt vett a szemét kiöntésében ott, ahol nem volt szemétgyűjtő, az utólag hiába mondja el, hogy hibázott! A szemét már szétszórva ottmaradt, és fújja a szél mindenhová...-Gondolom, érted?!
Idézet
 
 
0 #1 Zoli atya 2011-09-30 18:43
Állítólag (NL info) fordul a kocka Árpa életében. Értékek kerülnek előre, pl. család. Ez szimpibbé teszi előttem. Amúgy nem tudom... Biztos tök szemét volt kreatív igazgató korában. Azt nyilatkozta: nem volt idő érezni... Jó duma. Viszont aszennylapok figyelméből (NL info) megint elege van. Ez újabb jó pont. Én nem vetem meg, de hova tenni se tudom. (Vállvonás). Mindegy. Bizonyítson! Aztán meglátjuk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 41 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások