Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Mélyen megrázó...Valahol labdarúgás, de valójában teljesen más!

E-mail Nyomtatás PDF
Csütörtökön öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a REAC labdarúgóklubjának igazgatója. Az egyesület a honlapján közölte a hírt:
"Tisztelet Sportbarátaink!

A REAC elnöksége mély fájdalommal tudatja azt az iszonyatos hírt, mely egyben számunkra felfoghatatlan is, klubunk igazgatója KUTASI RÓBERT 2012. március 1-én az értelmetlen halált választotta!
Az űr melyet maga után hagyott, soha nem pótolható.
A REAC KUTASI RÓBERT Klubigazgatót saját halottjának tekinti!
Mindannyian osztozunk a család mély gyászában!

REAC Elnöksége"
A REAC-nak hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgóját kedden vették őrizetbe a fogadási csalás ügyben, csütörtökön pedig előzetes letartóztatásba helyezték őket. Velük együtt a klubnak összesen nyolc korábbi, illetve jelenlegi játékosát gyanúsítják.
Az intézkedés hatására Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója összeomlott. A sportvezető egyike azoknak, akik élharcosai voltak a fogadási csalás ellen küzdőknek. A bochumi események után 2009 decemberében többek között Kutasi Róbert kezdeményezésére is szigorított a fegyelmi szabályzaton az MLSZ.
„Vége az életemnek – mondta csütörtök délután a Nemzeti Sportnak összetörten Kutasi Róbert. – Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyűrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetőkre, s belátom, vereséget szenvedtem."
(Nemzeti Sport)
Kutasi Róbert mindig is szimpatikus sportvezető volt számomra! Ezt roppant kevés, a labdarúgásban ténykedő emberről modhattam el! Sajnos róla, már csak múlt időben...Arra vagyok én kiváncsi, azok a labdarúgói, akik olyan szépen egyhangúlag tagadták, hogy ők aztán nem is hallottak a elcsalt meccsekről, most vajon hogyan néznek tükörbe..?! -Mit súg-ordít a lelkiismeretük..?!
Kutasi Róbert megtette azt, amit  az egyenes gerince, az elvei  miatt, a lelkiismerete diktált!
Nyugodjék békében...


Módosítás dátuma: 2012. március 02. péntek, 09:13  

Hozzászólások 

 
0 #3 tyima 2012-03-09 09:04
Nem, dehogy, nem az öngyilkosság jelenségét fogadom el, és dicsőítem...Hanem -mivel forogtam eleget abban amit labdarúgásnak hívnak- azt emeltem ki, hogy aki tiszta módszerekkel dolgozik, elvhű, és van erkölcse az valahol egyedül marad! Ő ennyire maradt egyedül...Mikor felismerte, hogy valójában, milyen a közeg, onnantól nem bírta elviselni azt!
-Már én is felismertem...De a benne tevékenykedő valakicsodák nem érdemelnek annyit, hogy miattuk öngyilkos legyek...Nem jobbak ők annyival nálam, csak most épp ott sertepertélnek...Én meg máshol...Kicsiben, de néha egész boldogan...
Idézet
 
 
0 #2 indián 2012-03-08 18:29
Most én is igazat adok Zoli atyának.Elég ijesztő lenne,ha az "egyenes gerinc"miatt az öngyilkosságot kellene választani.Ráadásul családja volt,és egy 12 éves kislánya!Pontos an ezért nem ez lett volna a megoldás!
Idézet
 
 
0 #1 Zoli atya 2012-03-08 17:54
"Kutasi Róbert megtette azt, amit az egyenes gerince, az elvei miatt, a lelkiismerete diktált!"
De ezzel ugye nem az öngyilkosságra utalsz? Nekem furcsa lenne ha ezt ismernéd el.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 35 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások