Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Roppant érdekes kincsre leltem!

E-mail Nyomtatás PDF

Időnként kirándulok a tudomány és a technika világába.Persze nem a napilapokban tallózok, mert azokban ritkán olvasni ilyeket! Ezt a kétségkívüli világszenzációt a neten találtam, egy számomra kedves portálon:

"Világra szóló magyar találmány az éghetõ víz!! Nobel díjra érett !
Kíváncsi leszek, mikor tûnik el ez az ember. Nem Õ lenne az elsõ.
Magyarország a világ leggazdagabb országa lehetne ezzel a találmánnyal! Sajnos nagy a valószínûsége, hogy mint minden magyar találmány, ez is külföldön fog landolni! Hát most az egyszer ez maradjon itthon és éljünk mi úgy mint az Emirátusokban! Az algyõi olajat már kiárulták. Azzal a kinccsel sem tudunk mit kezdeni, amink van. Fogjunk össze! Hátha lesz valaki, akinek nem csak a saját zsebe a fontos, hanem szerencsétlen kis országunk sorsa is érdekli. Terjesszük, mert az információ hatalom, ha mindenki tudja, már közügy! Legalább ennyit tudunk segíteni"

-De ki is ez a Gróf Spanyol Zoltán?
http://www.vizenergia.hu/videok/nyir.wmv

  Vízenergia Alapítvány

Elgondolkoztató, és tanulságos, Gróf spanyol Zoltán riportzárása: ő megkaphatná a százvalahánymilliót...De mit kezdene vele? Budapest utcáin lassan több a kéregető, mint akitől kérnek! Ennek a koldus országnak hozna hasznot, és NEM AKAR IDEGEN TŐKÉT BEVONNI A TALÁLMÁNYÁBA!!!

(Néhány más magyar találmányt, és igaz magyar embert találsz Kedves tyimOlvasó, ha a tyimesség keresőjébe ennyit pötyögsz be: tiltott magyar találmányok, Egely professzor)

Módosítás dátuma: 2012. április 25. szerda, 08:40  

Hozzászólások 

 
0 #4 tyima 2013-03-19 08:35
Köszönöm László, hogy megtiszteltél véleményeddel! Mivel nem értek a fizikához, és eme cikkem óta, eltelt jó sok idő, kutakodtam egy kicsit!
Mire jutottam, ki a Gróf Spanyol Zoltán? Németországban szabadalmaztatt a a találmányát, és most Hazánkban vezetné be. Nem egyértelmű a találmánya megítélése! (Hazánkban mi az)?
De itt egy részletes elérhetőség:htt p://www.vizenergia.hu/
A jelenleg regnáló, ilyen témában döntést hozók véleménye:"
A BME munkatársa szerint a német szabadalom sem jelenti azt, hogy megvalósítható a találmány, csak az ötlet védettségét jelzi. Dr. Pirkó József, a találmányról támogató szakvéleményt megfogalmazó nyugdíjas gépészmérnök docens azonban éppen a Német Szabadalmi Hivatal döntése miatt érvelt a találmány mellett. “Azt gondoltuk végig Dr. Nánási Tibor kollégámmal, hogy a Német Szabadalmi Hivatal a legszigorúbb intézet, és feltételezhető, hogy végzett ellenőrző méréseket” – fogalmazott.
-Nézd László, én nem értek hozzá, ezért hagyatkoztam a szakirányú véleményekre! Viszont a feltaláló, egy évvel ezelőtti szavai, minimum elgondolkoztató ak:
"Gróf Spanyol Zoltán szerint hazafisága ellen irányul a BME elhatárolódása. “Az egyetem nívóját jól érzékelteti a gyűlölettől csepegő internetes anyagsorozat. A szakmai ‘bíráskodásuk’, ami bűncselekmény, tulajdonképpen az én hazafiságom ellen irányul. A nemzeti öntudatommal van bajuk, nem az egy százalékkal, nem a vízplazma égésével. A ‘magas’ szakmai hozzáértésükkel akarják ellenem fordítani a plazmafizikában járatlan magyart, hogy ne sikerüljön Magyarországon kezdenem a fogyasztók átépítését. A tudálékos, ‘magasröptű’ fizikusi végzettségükkel akarnak előadásaimon is a jelenlévőkre hatni, azokat ellenem hangolni. Én ezzel az új tudománnyal azt akarom rendbe hozni, amit ők leromboltak, amit mi lerombolni hagytunk, az iparunkat és a mezőgazdaságot! A rendületlen hazaszeretetem az oka annak, hogy nem tudnak önmagukon uralkodni” – írta az Indexnek."
Idézet
 
 
0 #3 2013-03-18 11:23
Néhány gondolat a magyar, kedveltebb néven TILTOTT találmányokról.
Ezen találmányok 99%-a iparilag hasznosíthatatl an.
Arra viszont kiválóak,hogy önös céllal könyveket írjanak róluk és számlálhatatlan honlapot tartsanak fenn.
Az érintett feltalálók, nem eltünnek hanem elhalgatnak.
A fennmaradó 1%-ék feltalálónak akiknek működő, hasznosítható találmánya van annak előszőr hason témában kutató társaival kell megküzdeni.Ezután jöhetnek a konszernek,lobb ik,stb.Ez természetesen megoldhatatlan. Hiszen magyarok vagyunk!!
Végszónak.-sok sikert megfelelő jövedelmet kívánok a témáról könyveket kiadóknak, valamintt a weboldalak üzemeltetőinek.
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2012-05-10 08:01
Ez a legkevesebb, hogy szurkolunk neki, és Égely profnak, meg a hozzájuk hasonló, nemes szívű tudósoknak!
Az, hogy elolvastad, már egy fél siker, és láttad Indián, hogy ilyet is tud a magyar elme! Ismerőseidnek mondd el, minél többen tudjanak róla-róluk!
......
A politikus vagy miféle emberszerűre meg nem is érdemes reagálnom!
Van a világban szép is, jó is, minek ezekre a szó..?!
Idézet
 
 
0 #1 indián 2012-05-09 17:10
Elég szomorú,hogy egy ilyen fantasztikus felfedezést nem támogat ez az ország.Sajnos a politikusaink nem látnak,és soha nem is láttak tovább az orruknál(meg a saját zsebüknél)
De az számomra szinte hihetetlen hogy van valaki,aki tovább lát a pénznél,és sokkal nemesebb cél vezeti,mint a saját zsebének teletömése!Szur koljunk neki,és reménykedjünk,h ogy nem fog ő és a találmánya is eltűnni egy szép napon!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 94 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások