Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Síppal a "reklámzaklató" ellen.

E-mail Nyomtatás PDF

Pár napja, a fototyim rovatban osztottam meg olvasóimmal, a szerintem döbbenetes és pofátlan, egyszer s' mind fölösleges, papírözön-tapasztalataimat! De nem csak ünnep környékén fújja a szél a város utcáin a szemetet, hanem már nap mint nap, és nem csak én kűzdök ellene a magam módján! Ezt a tanulságos történetet, egy Kedves Barátom oldalán olvastam:

"Síppal berepesztette egy telefonon keresztül reklámozó alkalmazott dobhártyáját egy 61 éves nő Németországban.

A sípos asszonynak elege lett abból, hogy hiába kérte a reklámtelefonálókat, töröljék a számát nyilvántartásukból, és soha többé ne próbálkozzanak nála. A több századik hívás után sípot ragadott, és amikor újból szólt a telefon és ismét reklámozó szólt bele, a nő hatalmasat fújt a telefonkagylóba – egyúttal a túloldalon az alkalmazott fülkagylójába.

A síp decibelereje megrepesztette a dobhártyát, és a szerencsétlenül járt alkalmazott azóta részlegesen süket, egyszersmind még mindig cseng a füle.

Az ügyből bírósági tárgyalás lett, amelyen az asszonyt 300 ezer forintnyi euró bírságot kell fizetnie – adta hírül az austriantimes.at című brit honlap.

MTI"
-A szokott felületes, és napjainkra oly jellemző igazságtalan döntés! Mindenki hallja, látja a jelen bírósági ítéletek következetlen, igazságtalan voltát! A jóérzésű polgár csak dühöngeni tud, és jelen esetben is, önmaga védekezni...Egyszerűen nem marad a pofátlan tolakodó, arcátlan zaklatók ellen más "fegyver"
Vajon miért nem értette meg az alkalmazott, és dicső alkalmazói, hogy nem kér a szolgáltatásaiból a hölgy? Miért zaklathatták akaratán kívül, továbbra is büntetlenül?Miért nem a telefonos zaklatók fizetnek?
..................................
Ha most valahonnan megtudnám ezen cég számát, email címét, mindennap hívások, sms-ek, és elektronikus levelek tucatjával bombáznám őket, mondjuk azzal,  -no persze megkérve nem kevés ismerősömet is, hogy szintén tegyenek így! Lehet, hisz mint látjuk, nem büntetendő az ilyesmi...
Módosítás dátuma: 2012. június 05. kedd, 15:25  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2012-06-15 08:53
Ahogy én is, meg a szomszédom, és mindenki, aki nem a zaklatók szolgálatában áll!
Aztán, amikor ilyen fordított ítélet születik, akkor a nagy böszme bíró fejébe is egy jó nagyot-és jó sokan...
Idézet
 
 
0 #1 Eliza 2012-06-14 22:41
Volt képe a reklámozónak feljelenteni a nőt? Persze, hiszen lehet, hogy ő először zaklatta, és a többi helyett bűnhődött... De akkor is! Én is sípolnék.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 31 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások