Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Julian Assange Ecuadorban (egyelőre)

E-mail Nyomtatás PDF
Van különbség a Dél-amerikai országok között! Egyikőjük tiszteli a törvényeket és a jogot, másikuk nem... Bolívia évek óta tart fogva embertelen körülmények között, magyar, román és egyéb állampolgárokat (Tóásó Előd) Míg Ecuador, szembeszállva Anglia és az Államok követelésével, nem adja ki Julian Assange-ot. Érdekes, hogy Tóásó Elődért nem reklamálnak oly hevesen, a fent nevezett országok liberális személyiségei?! Ez biztos véletlen lehet, és holnaptól már feltűnnek a szabdságharcosok Bolíviában is...
Most már egyre inkább szorítok Assange életéért! Akit ennyire el akarnak némítani, az tudhat valamit! Épp ezért kell megvédeni őt! Érdekes ez a svéd szexuális vád is! Hogy hogynem, mikor az USÁ-nak egyre kellemetlenebbé vált Assange személye, akkor kezdték kőrözni őt?!
"A brit kormány közölte csütörtökön, hogy nem ad menlevelet Julian Assange-nak, a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítójának, akit Ecuador politikai menekültnek ismert el, és befogadott londoni nagykövetségére.
Nem fogunk menlevelet adni, hogy szabadon távozhasson az Egyesült Királyságból, és erre nincs is jogi alapunk - jelentette ki William Hague brit külügyminiszter egy londoni sajtótájékoztatón. Az Egyesült Királyság nem ismeri el a diplomáciai menedékjog elvét - tette hozzá.
A külügyminiszter azt kizárta, hogy "megrohamozzák" Ecuador nagykövetségét. Szerinte az ügy még hosszú ideig el fog húzódni. Assange-ot Svédországban körözik "komoly szexuális visszaélés" miatt, és a kiadatásának semmi köze sincs a WikiLeaks-ben végzett munkájához vagy ahhoz, hogy az amerikai hatóságok szeretnék felelősségre vonni diplomáciai titkok elárulásáért - hazudta Hague, aki szerint "Assange nem használhatja ki a politikai menedék megszerzését arra, hogy elmeneküljön a törvényes eljárás elől".
Brüsszelben közölték, hogy az Európai Unió nem szándékozik beavatkozni London és Quito vitájába, mert az kétoldalú ügy. Reméljük, hogy a problémát párbeszéd útján, a nemzetközi joggal összhangban oldják meg - mondta Viviane Reding igazságügyi biztos szóvivője.
A Riporterek Határok Nélkül nemzetközi újságíró szervezet üdvözölte az ecuadori döntést, akárcsak az a több száz szimpatizáns, aki a nagykövetségnél örömtüntetést tartott. A rendőrség három embert letartóztatott".
 

Hozzászólások 

 
0 #5 Eliza 2012-08-22 18:11
Úgy értettem, hogy azzal bárkit meg lehet vádolni, miért ő lenne kivétel.
Idézet
 
 
0 #4 tyima 2012-08-21 07:53
Nos Assange esetében szó sincs normál sex kapcsolatról, amennyire tudom! ..és pont ezért tudom fenntartásokkal kezelni a vádat...
Idézet
 
 
0 #3 Eliza 2012-08-20 20:30
Clinton óta tudjuk, hogy a világ a szex körül forog, nem a Nap körül. Akkor pont ő lenne kivétel?
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2012-08-20 05:54
Igen, nagyon jól látod a helyzetet Eliza! Pusztán a szexuális indíték a döntő ez ügyben...
Idézet
 
 
0 #1 Eliza 2012-08-19 20:09
"a kiadatásának semmi köze sincs a WikiLeaks-ben végzett munkájához" Persze, hogy nincs, miért is lenne?
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 37 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások