Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Akiknek fontos a művészet a sport, és a hagyományőrzés!

E-mail Nyomtatás PDF

 

 

Pár éve futottam össze egy szimpatikus, energikus emberkével egy koncerten. Kiderült róla, hogy"l (4. Danos karate mester, karate Európa bajnok *Hollandia 2009, háromszoros karate Európa Kupa győztes, hatszoros magyar bajnok / az SKI magyar karate válogatott versenyzője, karate edző, a Veszprém megyei Shotokan Karate Szövetség elnöke / középiskolai testnevelő tanár – közelharc kiképző (rendészeti szak) / rock zenész, zeneszerző, gitáros, énekes / grafikus művész)"

Ennyi tulajdonsággal bír Huszár Antal. Mellette Balatonfüred város szülötte, tehát sokat nem kellett utaznom, hogy beszélgessünk egy nagyot! Sok dologról egyformán gondolkozunk, tehát találtunk kapcsolódási pontokat. Huszár Antal (Tonchi) megálmodott és letrehozott egy olyan társaságot, melynek:

Motivációja és küldetése:
"Jelen korunk, arra ösztönzi az embereket, hogy ne mozduljanak ki a házukból. Többségük valóságshowkon és tv sorozatokon nevelkedik, ahelyett hogy koncertekre és színházba járna, ahol valódi művészeti értékekkel, valamint a társasági élet kultúrájával ismerkedhetne meg. A mai modern társadalomban az embereket a lustaságra nevelik. Arra próbálják rávenni a televízókon keresztül, hogy maradjanak otthon, húzzanak fel “csodapizsamát” éjszakára, amitől majd lefogynak, vagy vegyenek az ágyuk alá rejthető fitnessgépeket ahelyett, hogy csatlakozzanak egy sportegyesülethez, ahol közösségben fejleszthetik kitartásukat és akaraterejüket az egészségük mellett.
Küldetésünk: Eltökélt célunk, hogy példamutató módon divatot teremtsünk a társadalom minden rétegében a sport- és kulturális szabadidős programokon történő aktív részvételre. Egyedülállóan orientáljuk az embereket az egészséges életmód felé, eredeti módon keltjük fel az érdeklődésüket a sportok és a művészetek iránt."
-Hogy mi ez az eredeti mód?
Egyedülálló nemzetközi karitatív tevékenységünkkel évente 3 milliárd Forint értékű támogatás biztosítására van kapacitásunk sportegyesületeknek, művészeti csoportoknak, oktatási intézményeknek.
A sportok és a művészetek modern mecénásaként olyan eredeti rendszert alkottunk, melynek segítségével teljesen önfenntartó szervezetként, kizárólag saját erőforrásainkra támaszkodva képesek vagyunk új sporteszközökkel ellátni az ország minden sportegyesületét, az Óvodákat, az Általános- és Középiskolákat, a Főiskolákat, valamint az Egyetemeket.
Kiemelt segítséget nyújtunk sportversenyek, fesztiválok, koncertek, és egyéb sport-, vagy kulturális rendezvények szervezésében is.
Támogatásunk igénylése esetén vedd fel a kapcsolatot képviseletünkkel!
Képzett munkatársunk személyesen keres fel, hogy az igényeiteknek legmegfelelőbb támogatást nyújthassuk nektek.
-Minden vágyam, hogy szélesebb körben is ismertté váljon e kezdeményezés! Már szervezem, hogy azon közintézmények, melyek vezetőivel megtalálom a hangot, rövid időn belül, egy asztalhoz üljenek Tonchival. De nem csak intézmények, hanem magánszemélyek, sportszervezetek, vállalkozók, és minden derék Balaton-felvidékiek számára érdekes lehet a Tiszteletreméltó Harcosok Klubja! Mert olyan szervezet, amely a művészetet, a sportot, és a hagyományőrzést tűzte zászlajára! Felismerte ezt a honi média is! Nézzük csak meg az RTL, a Duna, vagy a Hír TV-k videóit...

Kouko-Kai International

Módosítás dátuma: 2013. február 01. péntek, 09:35  

Hozzászólások 

 
0 #7 tyima 2015-08-02 06:07
Letelhetett az a 8 hónap:
www.tonchi.hu/rajziskola
Idézet
 
 
-2 #6 Csillag Gyula 2015-07-27 16:52
Az érintett nehezen fog hozzászólni, mivel 8 hónapja "hüsől"
Idézet
 
 
0 #5 www.health-journal. 2015-07-27 13:29
Ebben a kérdésben a szerző felnyitotta a szemem, most újra át kell gondolnom a témát
Idézet
 
 
-1 #4 tyima 2014-05-27 06:47
Köszönöm, hogy elolvasta a cikket, és a kétségkívül, igen tanulságos híreket. Huszár Antal hírhedt emberré vált. Nem tudom megítélni, melyik "arca" az igazi, mivel nincs személyes kapcsolatom vele egy éve! Régebben korrekt volt a kapcsolatunk! A munkahirdetései t én is olvastam, el is mentem egy állásajánlatára , de én nem vállaltam nála munkát! Nem tűnt kivitelezhetőne k az akkori szándék...Majd jött a fura története a volt barátnőjével, majd kórház, és lassan egy éve nem hallottam róla! -Ha előkerülne, és olvasná az Ön cikkeit, reflektálhatna rá...
Idézet
 
 
-1 #3 Csillag Gyula 2014-05-25 18:06
Az alábbiakat kellene elolvasni ahhoz hogy ne vakon "nyalja" be az ilyen hírt valaki.

varpalotai-hirhatar.hu/.../...

hirhatar.com/.../
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2013-02-03 07:13
Igazad van MA. Mit szól hozzá vajon, maga az érintett?!
Idézet
 
 
+1 #1 MA 2013-02-01 15:53
Követésre méltó célkitűzések. A sporttól a legtöbb embert a lustaság tartja vissza, azt a legnehezebb legyőzni. A művészetért, kultúráért viszont lelkesednének az emberek, csak kevés az ingyenes rendezvény, belépőre meg nincs pénzük az embereknek. (Amúgy én belépőt akkor sem fizetnék sem kulturális, sem sport, sem egyéb rendezvényre, ha lenne rá pénzem, mert szerintem az élmény nem váltható át pénzre.) Ha ennek az embernek sikerül legyőznie az emberek lustaságát, és meg tudja oldani a belépőjegy-problémát is (pl. azzal, hogy ingyenesek a rendezvényei), akkor jó hatással lesz a társadalomra, és sok ilyen ember kellene még.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 49 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások