Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Megdöbbentő, mit is oltanak a gyerekeinkbe?

E-mail Nyomtatás PDF

Az Unióban NINCS kötelező védőoltás! Természetesen ennek ellenére, Hazánkban valakiknek a nagy üzlete miatt, jópár védőoltás kötelező! Mert ha ellenáll a szülő, akkor jön a híradó, média, ügyeletes siránkozó, meg a TEK...  Sőt, elvehetik a gyereket a szülőtől! De miért kell egységesen oltani a magyar gyerekeket? Elképzelhető a legelképzelhetetlenebb?Hallgassátok meg türelmesen ezt az Anyukát, aki a törvény összes ideillő passzusával harcol, mert hihetetlen dolgokra jött rá:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pXy1w7zgCuA

VÉGIG KELL HALLGATNI, RENGETEGET TANULTAM A RIPORTBÓL, NEKED IS LEGYEN 20 PERCED...CSALÁDANYUKÁK, APUKÁK, LEENDŐ SZÜLŐK, NAGYSZÜLŐK GONDOLKOZZATOK EL!

.....................................

Mivel privát üzenetben kérdeztétek, igazat beszélhet-e az anyuka, és kaptam még anyagot a témához, amit utólag illesztek be, válaszként! köszönettel Elizának! Ebben a filmben fehéren-feketén választ kapunk arra, miért hízott el a társadalom, miért szúr a szívtájék, és miért tűnnek el fogaink, miközben idegbeteg kirohanásainknak sem tudjuk a valódi okát: Dim lights Embed Embed this video on your site

{youtube}1w-2wu2-eac{/youtube}Módosítás dátuma: 2013. május 03. péntek, 08:17  

Hozzászólások 

 
0 #4 tyima 2013-05-03 08:10
Nézd Indián!
-Pont ez a lényege ennek a hanganyagnak, amit nem akarsz benne elhinni!Hogy ebben az országban ilyen is megtörténhet...Én meg az Anyuka szenvedélyes, néhol sírásba torkolló beszámolóját hallgatva, hajlamos vagyok elhinni...Ebben az országban, így is zajlódhatnak bizony dolgok! Meg úgy is, ahogy Te írod...Sokfelé jártam, és koromból adódóan, "tüneményes" eseményeket is átéltem! Hidd el, van olyan környéke Hazánknak, ahol az ilyen megtörténhet! De, talán nem járok messze az igazságtól ha kiírom, hogy Európában is találnék hasonló eljárást, hiszed-e?!
-Csak a hatalmon lévők szokásjogát követve: "politikailag nem korrekt beszélni róla"
...............
A második videót meg könnyen tudod ellenőrizni! Egyszerűen menj el egy Tescoba, Sparba, meg egyéb csillogó nagyáruházba! Nézd csak át a polcokon "legkézreesőbb" áruk jellemzőit! Meg gondolkodj el, hogy miért frusztrált a szomszédod, miért menekülnél valahová, ahová Magad sem tudod miért mennél..?!
Idézet
 
 
0 #3 indián 2013-05-01 13:44
Teljesen hitetlenkedve és kétkedve hallgattam ezt a hanganyagot,ami ben biztos van igazság az is lehet,hogy náluk ez így történt de én nehezen hiszem.Az én gyermekem is pont ez a korcsoport amiről szó van!
Nálunk ez úgy zajlott,hogy tájékoztattak hogy mikor és milyen oltást kap a gyermek.Aztán kaptam egy külön papírt leírva a hatásmechanizmu st(ami szintén eltért az itt elhangzottól),m ilyen mellékhatás várható,és hogy mikor nem ajánlott beadatni(ez megegyezett).Aztán az oltást megelőző nap kaptam egy papírt,hogy holnap lesz a beadás,majd aznap kaptam még egy papírt,hogy megtörtént.
Bizonyos vagyok benne,hogy az oltás hatalmas üzlet,hiszen egyetlen oltóanyag sem olcsó.De azt nem szabad elfelejteni hogy a járványos gyermekbénuáson át a tbc-ig -és még sorolhatnám-mennyi betegséget jószerével teljesen megszüntettek,v agy teljesen eltüntettek.
Azért nehéz véleményt mondani mert ha ez a hanganyag igaz akkor bizony nagy szarban vagyunk mi szülők.De ha nem akkor pedig felesleges pánikkeltés egy olyan megelőző intézkedés ellen ami akár életet is menthet!
Idézet
 
 
0 #2 tyima 2013-04-14 03:43
Köszi Eliza, néztem ezeket a filmeket is, valóban ki kellett volna tennem, mert szorosan kapcsolódnak a témához, igazad van!Köszi még egyszer.
Idézet
 
 
0 #1 Eliza 2013-04-13 19:00
Hogy még egy kicsit szörnyülködhess www.youtube.com/.../
www.youtube.com/.../
Végig nem tudtam szabadulni a gyanútól, hogy Domján Laci hangja....
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 27 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások