Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Családbarát döntés!

E-mail Nyomtatás PDF

Idézőjelbe kéne tennem! -Hogy miért is:

A család nevében Facebook-csoport levele:
Az előzményekről:
2013. június 19-én, 12.55 órakor került bejelentésre "A család nevében" Facebook-csoport 2013. július 6-ra, a budapesti Olimpiai Parkba tervezett rendezvénye. Ezt a rendőrség visszaigazolta.
Másnap a délutáni órákban azonban a hatóság kézbesítette azt a végzést, melyben arról tájékoztatnak, hogy a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. törvényben foglaltak szerint bejelentett rendezvény tudomásulvételét a Budapesti Rendőr-főkapitányság érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.
A családvédő csoport véleménye a kialakult helyzetről
A döntést rendkívüli módon diszkriminatívnak és elfogadhatatlannak tartjuk. A család hagyományos értékeinek általunk kezdeményezett népszerűsítéséhez kiemelt társadalmi és közérdek fűződik, különösen a Központi Statisztikai Hivatal által a napokban nyilvánosságra hozott adatok fényében, melyek szerint a házasságkötések száma és a gyermekvállalási kedv is csökkent a 2013-as év első négy hónapjában.
A rendelkezésünkre álló egy napon belül döntünk az általunk jogsértőnek vélt rendőrségi végzés bírósági felülvizsgálata iránti kérelem benyújtásáról. Rendezvényünket a család ellen irányuló törekvésekkel szembeni társadalmi immunitás kibontakoztatásának elősegítése, és a gyermekek jogainak a védelme céljából a törvények teljes betartásával szerettük volna és szeretnénk megtartani. A kialakult helyzetről tájékoztattuk a parlamenti pártok egy-egy országgyűlési képviselőjét. Bízunk benne, hogy a budapesti rendőrfőkapitány az elkövetkezendő egy napban felülbírálja korábbi döntését.
-Ez nekem így első olvasatra egyszerűen hihetetlen! Miért ne lehetne családostul kimenni egy parkba!?Normális itt minden? Aztán megkaptam a választ nem soká:

 

A Budapest Pride Felvonulást július 6-án, szombat délután tartjuk. A felvonulással kapcsolatos információk megtalálhatók az esemény facebook oldalán.

Állj ki a jogaidért!

Légy büszke magadra!

Gyere ki a Pride-ra!

Budapest Pride

-Én is kezdek h.nyni...Tehát fehéren-feketén arról van szó, hogy egy deviáns csoport megkapta az engedélyt, míg a hagyományos Család nem! Hozta ezt a döntést, egy olyan ország rendőrsége, mely kereszténynek hívja magát..!?Nincs tovább! Nem kell hüledezni, miért menekül innen aki csak teheti, miért inkább üveghez nyúl valaki,  mint asszonyhoz!? Azért mert jelenleg olcsóbb és kifizetődőbb alkoholistának  vagy hülyének lenni, mint egyszerű átlagembernek! Erkölcsről, normákról meg minek is írnék!?Meg kinek!?

Módosítás dátuma: 2013. június 23. vasárnap, 07:41  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2013-06-24 07:20
Ennél árnyaltabb a kép Ricsi! Jóval bonyolultabb! A Célpont most felvette a "hű milyen brutális volt és kegyetlen a Rendőrség"szemüveget. Ami igaz. Akkoriban rogyadozott még a honi látszatdemokrác ia is...Miniszterelnökü nk maga vallotta meg! Mindenki lopott csalt, amennyit nem szégyellt...
-De ha ez a most regnáló uralom alatt történne meg, akkor a HírTV, azonnal fasiszta, terrorista megmozdulásnak nevezné a tömeget, a rendőrség, pedig jogosan járna el...
...................
A rendőrségre szükség van, de a tekintélyét vissza kellene állítani! Jelenleg nincs közbiztonság, mert nincs egységes törvény sem! Minden kifordult önmagából, eltűntek a pontosan határolható korlátok. Nincs rend, aki hangosabban üvölt, azt engedik...De a Nép nagyobb részét, ez a zavaros világ a degeneratív téveszméivel, nem érdekli! Szerintem már egyszerűen csak ki akar maradni at egész hányingert keltő káoszból...De nem lehet! Mert megszülettünk, és élünk még...Na ezért kellene egy egységes erő, amely a korlátok közé terelné, aki kitörne onnan más kárára, valamint a törvényeket, szabályokat mindenkivel betartatná! No meg betartaná maga is!
Idézet
 
 
0 #1 Ricsi 2013-06-23 13:35
A rendőrség egy rendőrállamban mindig a hatalom fegyvere. Szétvertek, vagy levertek, nekik mindegy volt. Legalább az MTV ostromnál a történelmünkben először sikerült megadásra szólítani őket. Természetesen az akkori vezetőt már kirúgták, mert demokráciában ilyet nem szabad...Bemásolnám Pusztai Zoli dalszövegét, amely egyben az én véleményem is:

" A rendőrállam a régi, a zsarnokok jogait védi,
Fehér kesztyűs gengsztereknek, bűnözőknek nyit kis kaput,
Nekünk meg csak a szélbe kiáltott szavakhoz a gumibot jut.

A rendőrállam a régi, a zsarnokok jogait védi,
És futni hagy minden nagy kutyát, csak miránk húz rabruhát.

Csőcselék és zavargó, aki lázad mivel,
A népirtóknak jó ez a rendszer, övék az összes csodafegyver.

Az RtlKlub, a vörös 2-es, a népszabadság, a népszava,
Átszakít minden gátat a mocskos pénz szaga.
Haláltusánkat nézi a nyugat, a moszkvai horda is jól mulat,

De korai az öröm, jön még tél a veszett kutyákra is,
Űzött vad a hazámban nem leszek örökké.

A rendőrállam a régi, a zsarnokok jogait védi,
Fehér kesztyűs gengsztereknek, bűnözőknek nyit kis kaput,
Nekünk meg csak a szélbe kiáltott szavakhoz a gumibot jut.

A rendőrállam a régi, a zsarnokok jogait védi,
És futni hagy minden nagy kutyát, csak miránk húz rabruhát. "

Aki még mindig rendőr-párti ajánlom figyelmébe ezt a videót a rendőrterrorist ákról. Rendőrségi felvételek vannak benne, amit 60 évre titkosítottak, de a Balsai jelentés nyilvánosságra hozta. Ezek után már csak azt kérdezném, hogy hol marad az ígért elszámoltatás, bűnözök védenek bűnözőktől ?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 108 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások