Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Gibraltár-Magyarország:2-2

E-mail Nyomtatás PDF

Én a tehetetlen dühön kivül, még annyit írnék ide: Tök mindegy, hogy Gibraltár válogatottjában egy évvel idősebbek is játszottak! Mert egyre inkább látszik, hogy a magyar labdarúgásnak nincs semmiféle jövője...Hagyjanak békén a jól csengő "akadémia" intézményével!Ne kecsegtessenek, ilyen-olyan gyermekszervező új licenccel, meg tehetségképző központokkal! Amióta labdarúgással foglalkozom, nagyjából 23 éve, ugyanazok élnek belőle! Csak másnak hívatják magukat, meg kitalálnak különböző funkciókat, végzettségeket maguknak...Ez megy helyben, ez megy szerte-szanaszéjjel! -Én hülye, meg pár lelkes társam, csak arra kellünk, hogy megtöltsük tartalommal a lózungjaikat...Hogy hétről-hétre kiálljanak csapataink, és az alom szépen felcseperedik...-Hát ennyire tellik már csak?Már ezt is meg lehet magyarázni?Már ez sem fáj senkinek, minden megy tovább?A pofámról lesülne a bőr, ha ilyen "eredménnyel" kéne hazajönnöm...Gibraltárról ennyit sikerült megtudnom:

Népszámlálás szerint ismeretlen +/-
Rangsorban 227
Becsült 29 752 fő [1] fő (2011 júliusa)
Rangsorban 227


-Nem tudom, a becsült közel 30 000 lakosból hányan 18-19 év körüli gyerekek, és hallottak-e már akadémiáról, licencekről, fesztiválról, labdarúgó edzőközpontról benne a kiemelt tehetségeknek különedzésről!?

Először nem is hittem el, de lehet, mások sem fogják, ezért NS online:

Nekem, ő mondta ki az igazságot! Hisz ez megy helyi és országos szinten egyaránt! Jól meg lehet ebből élni, és mi hagyjuk! de vajon meddig:"MLSZ,tisztára mint a politikusok,20-30 éve ugyanazok a pofák kínálgatják országmegváltó programjaikat mindig belebukva az ígéretözönjeikbe,de azért ugyanazokra a tisztességtelen korrupt bandára szavazunk. MLSZ ugyanaz a szisztéma,de mi csak pofázunk itt vezetjük le a csalódásainkat a fórumokon csak éppen mi hagyjuk,hogy ezek megvezessenek minket,amíg a nép nem dönt és tesz ellene,hogy ezek eltakarodjanak az életünkből addig ne várjunk változást mi választjuk meg ezeket a kalandorokat hát vágjunk hozzá jó pofát vagy olyan sportágakat kell nézni ahol még van sikerélmény,vagy megmondta a Gyurcsány akinek nem tetszik elhúzhat. Mi is részesei vagyunk ennek az eredménytelen kilátástalan működésnek,amíg mi hagyjuk ne várjunk változást egyik vezető sem fogja önként dalolva otthagyni a húsosfazekat."

Módosítás dátuma: 2014. április 17. csütörtök, 07:43  

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 45 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások