Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Eurovíziós valami, ami nem dalverseny...

E-mail Nyomtatás PDF

Véget ért a valami! Az a valami, amit dalversenynek hívtak valakik, de ugye mindenki tudja, nem az volt...Hanem kőkemény politika!Egy erőszakos politikai rendezvény, ahol nem az énektudás számított...Hanem a jelen Európájára kényszerített álságos viselkedésforma, mindenáron való elfogadtatása!Erről szólt ez a "seregszemle"

-Miért írom mindezt?Mert a számos kirendelt bértapsoló, közönségnek álcázva, annyira összecsiszolva tudta kifütyülni a továbbjutó orosz lányokat, és annyira hamis ovációval fogadta a győztes osztrák jelenséget, hogy csak a süket nem hallotta, és a vak nem látta, mi is a cél!?A valódi cél...Egy tömegdemonstráción bemutatni azoknak, kik kíváncsiak rá, mi a jelen Európája!?"Akinek nem tetszik meg lehet elmenni?" Vagy...Mint Oroszország, azonnal habozás nélkül megvédeni, elzárni, ami számára érték! -Mert azt senki ne akarja nekem beadni, demonstrálni, megetetni, leszuszakolni a torkomon, hogy egy szakállas nő a legjobb!Nem hiszem el, nem hihetem, mert a szakáll nélküli nők látványa számomra még mindig kellemes, erotikus, és bearanyozza a napom...A természetes énekhanggal megáldott ember meg énekeljen nyugodtan, én meghallgatom szívesen! Ha lány, ha fiú...De az egész versenyecske üzenete gyomorforgató, és visszájára fog elsülni, alighanem hamar!EZT az Európát a nagy többség nem akarta, nem akarja...Mert tiszteli a hagyományokat, rendben akar élni, betartani törvényeket, és biztonságban hajtani álomra fejét...Nem attól rettegni, milyen hamissággal tömik tele a gyermeke fejét, szabad szerelemről papoló papok!?Meg szakállas nénik, és női mellekkel "büszkélkedő" bácsik! A közerkölcsöt pedig ne köztörvényes bűnözők hirdessék! Mert a múltkori ilyen versenyecskén, még hallottam olyan udvariatlan véleményt, hogy szegény Wolf Kati olyan, mint egy transzvesztita...Most meg nyer egy bizonytalan identitású személy...A magyar induló előéletéről pedig? Azt látjuk azonnal, hogy honi delegáltunk is a kisebbség iránti toleranciát kell, hogy elfogadtassa velünk...Elég ránézni! -De amit sejtelmesen igyekeznek elhallgatni:" Az idei év közepén jött a hír, hogy Kállay-Saunders András és társasága elég kemény verekedésbe keveredett a Hajógyári-szigeten."

...........................................

-Nos a Hazánkat képviselő induló, nagyon bátran tudta szétrugdosni a földön fekvő ájult áldozata fejét... Temészetesen, csakis a barátnője megvédésének céljából. Álljon itt más vélemény is:

„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja a Borsnak.
Elmondása szerint Saunders közel fél fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb volt a verekedésben megsérült testvérek bármelyikénél. A csetepatét pedig állítólag – az egyik sérült barátnőjén kívül – többen is végignézték." 
Igen, ilyen példaképre van szükség, meg olyan színészre, mint Stohl, mert hitelesen elmondja, hogy lehet megelőzni a drogfogyasztást, és sorolhatnám, de nem teszem, minek!?


Módosítás dátuma: 2014. május 12. hétfő, 07:00  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2014-05-17 08:00
Szóról-szóra értek Veled egyet Indián!
Ez hergelés...Egész addig fogják folytatni, amíg valakinél be nem telik a pohár...Aztán akkor mi lesz ha olyannál, akit már nem lehet halkabbra venni, tévészereplésse l, üzletecskével a bazársoron, más baksissal!
Aki tömeget tud megmozgatni, és van tőkéje...Ezt akarja Európa?-Már a pár hülye, akinek ez jó, mert érdekelt, maga is deviáns, testi-lelki, szellemi sérült...
Idézet
 
 
0 #1 indián 2014-05-13 15:57
számomra a család mindig is egy anyából(aki természetesen nő)egy apából(aki természetesen fiú)és a kislányból vagy kisfiúból áll.Nem fér bele sem szakállas női bohóc sem mellet viselő férfi sem semmilyen más abnormális idióta.Már az is borzalom hogy egyáltalán odaengedték,de az meg hogy őt hozták ki győztesnek nemcsak szégyen hanem az aberráció magas foka.Már csak az a kérdés ha ez szerintük normális akkor mi lesz a következő amit majd annak kell tekinteni?Undorító az egész úgy ahogy van!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 95 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások