Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Még két hónap lájkolósdi!

E-mail Nyomtatás PDF

Az erőszakos ismeretokádat folyik gőzerővel! Boldog-boldogtalan tömköd postaládámba valamit, az interneten dívik a "nézd meg, de előtte lájkold" vezetékes telefonom napi kétszer jelez valaki idétlent, hogy vegyek ezt-azt meg menjek a gyűlésre! A televízió meg amennyire áldás, annyira átok! Ad ismeretetet, melyet fontosnak érzek, és közvetít sportot, ami az életem! De 15-20 percenként próbál valami szemetet rám tukmálni, reklámnak álcázva, éberségteszt alá vonni...Mert azonnal habozás nélkül kapcsolok el, vagy kapcsolom ki! Ugyanis egész ügyesen el tudom dönteni, mit nézek és mikor, meg hova megyek és kivel, meg mit veszek és mikor!-Nos, végre történik valami kedvező is:

"Bizonyára mindenki gyűlöli azokat a főként vicces, vagy érdekesnek beállított tartalmakat közvetítő weboldalakat, amik kifejezetten Facebook-tetszikhez kötik az adott anyag (kép, videó, szöveg) megtekintését.

Nem is csoda, hogy az ilyen weboldalak több tíz- vagy akár százezer „lájkot” gyűjtenek hetente, ezzel elképesztő ismertségre szert téve. Ennek mostantól vége.

Facebook fejlesztői ugyanis végre felismerték, milyen sokan élnek vissza a Facebook Like gombok és a Facebook API nyújtotta programozási lehetőséggel és hogy mennyire hiteltelenné vált ez az egész oldallájkolósdi. A felhasználók ugyanis nem tudhatják, hogy az ismerősük egy ilyen kellemetlen húzás vagy egyszerű szimpátiából kedvelte az adott weboldal Facebook-oldalát.

A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy 2014. november 5-étől leállítják ezt a lehetőséget, így onnantól nem találkozhatunk olyan weboldalakkal, amik tisztességtelen úton kívánnak lájkokat gyűjteni a véletlenül odatévedt, de kíváncsi látogatóktól – jelentették be aFacebook Graph API 2.1 ismertetésével."

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 02. kedd, 07:28  

Hozzászólások 

 
0 #1 MA 2014-10-08 18:52
Na végre!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 10 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások