Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Vérfertőzzünk, mert alapjog...

E-mail Nyomtatás PDF
Nem hülyéskedek,a degenerált generáció, ismét fordított a világon egyet! Mintha nem lenne kifordítva a sarkaiból eléggé:

"Telegraph című londoni lap internetes kiadása a napokban számolt be egy németországi eseményről.

A beszámoló arról szól, hogy a német kormány mellett működő Etikai Tanács fontos ügyben hozott határozatot, s tett ajánlást a kormánynak. A határozat lényege (egyszersmind a Telegraph cikkének címe): „A vérfertőzés alapjog”...Majd a Telegraph beszámolójából megtudhatjuk, hogy a vérfertőzés-ellenes törvényt eltörölhetik Németországban azok után, hogy a kormány háttérintézményeként működő csoport kimondta, az ilyen típusú kapcsolat fiú- és lánytestvér között legális lehet. Az Etikai Tanács kijelentette azt is, hogy a vérfertőzés- ellenes törvény elfogadhatatlan beavatkozást jelent a „szexuális önmeghatározás jogába”. Szeretnék egy mondatot szó szerint idézni az angol szövegből: „The fundamental right of adult siblings to sexual self-determination is to be weighed more heavily than the abstract idea of protection of the family.” Magyarul: „A felnőtt testvérek szexuális önmeghatározásának alapjoga többet nyom a latban, mint a család védelmének elvont eszméje.”Az Etikai Tanács azt is kimondta, hogy a vérfertőzés elítélése egy elavult társadalmi tabu csupán. A cikkből megtudjuk azt is, hogy egy ausztrál bíró már szintén kimondta ugyanezt, kimondva azt is, hogy a továbbiakban szükségtelen fenntartani ezt a tabut. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/6065/Verfertozes#sthash.Hm0fG9tW.dpuf"

-Értem, tehát etikusabb, mondjuk két felnőtt testvérnek kapcsolatra lépni, mint egy nem rokon férfi-nőnek!? Az előnyös is lehet, ha két azonos nemű testvér él nemi életet, ugye!? A Kánaán meg egyenesen az, ha kiskorú az egyik testvér, a másik felnőtt...Hát még ha egynemű kiskorúak, hej de alapjoggyanús lenne...

Leírom fehéren-feketén: Ennél aljasabb betegebb, és rasszistább világot nem éltem, nem hallottam még!!!Egyszerűen ki van rekesztve, el van nyomva, aki hagyománytisztelő, normális életet él! A szem és gyomorforgató, hogy ezek az aberrált Conchiták, meg se nő se férfiak, kiabálnak kirekesztést és fasizmust, miközben évek óta ők hoznak döntéseket, és erőltetik perverziójukat, és torz teóriáikat a többségi társadalomra...

 

Módosítás dátuma: 2014. október 03. péntek, 10:19  

Hozzászólások 

 
+1 #4 tyima 2014-10-09 08:56
Tehát Andris, ismét a logikusnak ellentmondó módon változott valami...Ahogy 90 óta sok minden...Egyébként remekül egészítetted ki a cikket, így sokkal teljesebb a téma, és szinte ingerli az olvasót, hogy szóljon (írjon) hozzá...Köszönöm!
Idézet
 
 
0 #3 MA 2014-10-08 18:50
2. Ez kb. 10-15 éve (talán valamikor egyetemista koromban) megváltozott, egységesítették a korhatárt, és mindenki mindenkivel egységesen 14 éves kortól élhetett nemi életet. De az nem változott, hogy házasodni önállóan 18 éves kortól, szülői engedéllyel 16 éves kortól lehet (és a házasság nagykorúsít, tehát ha egy 16 éves lány férjhez megy, akkor attól kezdve ugyanúgy megvan minden joga, még szavazati joga is, mintha már 18 lenne), és az sem változott, hogy 18 éves kortól lehet felnőtt filmeket nézni. Amikor ezek voltak a szabályok, hogy nemi életet élni 14 éves kortól lehet, de nézni csak 18-tól, akkor elgondolkodtam azon, hogy meg kellene cserélni a 2 korhatárt. 14-től lehessen nézni és 18-tól nemi életet élni. Nézni kockázatmentese bb, azt hamarabb lehessen, kipróbálni csak később, mert az nagyobb felelősség. Ha egy 14-18 év közti fiatal csak nézi mások nemi életét (pl. a filmeken), attól nem lesz sem terhes, sem nemi beteg, de ha csinálja is, akkor mindkettő előfordulhat. Ezért gondoltam, és gondolom még ma is, hogy a kettő közül a nézés korhatára legyen az enyhébb.

3. Aztán tavaly változott is a szabály, de nem úgy, ahogy én elképzeltem. Hanem enyhült. Nézni továbbra is 18-tól lehet, házasodni szintén 18 évesen (szülői engedéllyel 16 évesen) szabad, de nemi életet élni már nem 14, hanem 12 éves kortól lehet. (Igaz, hogy csak 18 évesnél fiatalabb partnerrel. Aztán 14 éves kortól már mindenkivel, akár 18 éven felülivel is.) Ez most az érvényes jogszabály: 12-14 év közti személy csak 18 év alattival, 14 évesnél idősebb mindenkivel (18 éven felülivel is) élhet nemi életet, nemektől függetlenül.
Idézet
 
 
0 #2 MA 2014-10-08 18:49
Ha már a kiskorúakról is szó esett a cikk végén, akkor talán érdemes ideírni, hogyan változott a nemi élet alsó korhatára Magyarországon.

1. Sokáig az volt a szabály (még talán gimnazista koromban is), hogy heteroszexuális aktus 14 éves kortól, homoszexuális aktus 18 éves kortól engedélyezett. Felnőtt filmet nézni 18 éves kortól lehetett, a házasság alsó korhatára 18 (vagy szülői engedéllyel 16) év volt.
Idézet
 
 
0 #1 MA 2014-10-06 14:23
Testvérrel nemi életet élni??? Ha a társadalom nem bünteti őket, akkor majd bünteti őket a természet! És ha testileg vagy szellemileg sérült gyermekük születik, akkor majd jól meggondolják, kivel bújnak ágyba!

Magyarországon amúgy tilos nemi életet élni testvérrel (féltestvérrel is!) és az egyeneságbeli rokonság is kizáró ok (pl. szülő-gyermek, vagy nagyszülő-unoka stb. kapcsolat), de az unokatestvérek közti kapcsolatot és a nagynéni-unokaöcs vagy nagybácsi-unokahúg közti nemi életet (és a házasságot is) engedik a magyar törvények.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 125 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások