Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Vígh Szilárd rehabilitálása.

E-mail Nyomtatás PDF

-Gondolom, sok tyimOlvasó emlékszik Vígh Szilárd nevére!?Ő az a tanár, akit az igazság kimondása miatt kirúgtak, majd szinte az országból is száműztek, bizonyos liberálisnak mondott valakicsodák:

http://www.nlife.hu/tyima/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=632&Itemid=2

..."azért rúgta ki abszolút jogtalanul Szilárdot, mert megfogalmazta véleményét a konyári közállapotokról. Sem tettenérés, sem panasz, sem feljelentés nem történt pedagógusi munkájával kapcsolatban..."

Írtam akkoriban, a nagy közfelháborodást kiváltó, igazságtalanságról. Ám az élet rendezte, amit az ember elrontott:

"A Konyáron most polgármesterré választott Vig Szilárdot két éve azért bocsátották el a helyi iskolából, mert egy érpataki szélsőjobboldali rendezvényen arról beszélt, hogy a cigánygyerekeket csak veréssel lehet fegyelmezni, írja az tv.hu.

Vig Szilárd független jelöltként indult. A településen heten szálltak ringbe a posztért. Vasárnap a szavazatok 36 százalékávalő lett a polgármester a hajdú-bihari településen.

Vig a konyári általános iskolában volt történelemtanár. Egy Érpatakon készült felvételen rövid beszédet tartott, amiben azt mondta:"

-------------------------------------------------

Hej de fáj ez, ugye ATV, meg egyebek..!?El kell fogadni az ott élő emberek akaratát... Csak ők ismerik IGAZÁN ezt az embert, ugye?Módosítás dátuma: 2014. október 17. péntek, 11:31  

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 57 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások