Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Zene, zene, és mindhalálig zene...

E-mail Nyomtatás PDF

Az idő ocsmány, az ember önző! Egyvalami viszont mindig is megmaradt annak, aminek teremtődött...A zene, az őszinte tiszta rock, a maga értékével, hibájával...A magyar könnyűzene mindig is állta a kihívást, a világ zenekaraival, ahogy állja napjainkban is. Bár stílusok jöttek és mentek, a rock tényleg örök és halhatatlan!

Roppant értékes és érdekes gyűjteményre bukkantam!

http://mno.hu/grund/ime-minden-idok-harminc-legjobb-magyar-rocklemeze-es-eloadoja-1269276

Már a mottóként feltett képben ott a "töltés":Egy valamikori Pajtás magazinból vigyorog ránk ez a kép:hobo_blues_band_korosjozsef_uj_fekvo_lead

A Pajtás meg az Ifjúsági Magazin, és a Magyar Ifjúság...Talán fel is soroltam, a hetvenes és nyolcvanas években, mennyi "szaksajtó" írt, a kétségkívül gazdag és világszínvonalú magyar zenéről! Egy biztos, az akkori zenekarok és zenészek olyat teremtettek, melyre a maiak nem képesek, kevés kivételtől eltekintve! Ők az alapok, az úttörők, és sajnos sokan közülük a már kínzó hiányú, soha el nem múló EMLÉK!

(Én személy szerint nagyon örülük, az akkori Nagy Feró előkelő helyezésének! Ahogy ő fogalmazott, és kapott érte az akkori rendszertől, az igazán egyedi)


Módosítás dátuma: 2015. január 25. vasárnap, 07:29  

Hozzászólások 

 
0 #2 tyima 2015-02-22 06:58
A zene olyan, mint egy festmény, vagy film...Ki ezt kedveli belőle, ki azt...Ezért sokszínű, és ezért nagyon jó, hogy van! Méghozzá ilyen mennyiségű, és minőségű...Mindenki keresse és válogassa ki, ami neki fogyasztható!
Idézet
 
 
0 #1 MA 2015-01-26 17:12
Egyeseket ismerek, másokat nem. Egyesek jó helyezésével egyetértek, másokéval nem. (Neveket szándékosan nem említek, hogy ne legyen belőle vita.) De a lényeg: ameddig ilyen listák készülnek, addig van jó magyar zene, és ez öröm.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 135 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások