Tyimességek

...avagy Tyima gondolatai.

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Bevándorláshoz...Érdek nélkül, fehéren-feketén!

E-mail Nyomtatás PDF

Egy nyári hazugság:http://24.hu/kulfold/2015/06/18/kifejezetten-keves-bevandorlo-erkezett-egesz-europaba/

Azidőtájt ilyen cikkecskékkel leplezték a valóságot!Akkoriban lehetett még...Mára kiderült, kiderülni látszik a mezítelen valóság!-Még, hogy a lakosság két ezreléke, és nem nő..!?Majd váratlanul eltűnik minden adat a netről!?Csak júniusi cikket találni!?Ekkora hazugságot...-Mert a valóság elhallgatása, az nálam ugyanúgy hazugság, mint a valótlan állítása! Fel kell lépni a netre, és kell keresni olyan hírforrást, ami le meri írni a valós adatokat, és a valódi -egyre aggasztóbb- helyzetet:

Az eddig Európába érkezett emberek száma csak felbecsülhető! Valahol a nyolcszázezer és egymillió között...Szándékosan nem írtam menekültet!Mert nem mindenki menekül polgárháborúból! Az érkezők között vannak, gazdasági bevándorlók, kőrözött bőnözők, világvándorok, vállalkozók, embercsempészek, és a legkülönfélébb indokkal érkezők is! Jönnek lélekvesztőn, luxushajón, gyalog, repülőn, taxin, föld alatt, föld fölött! Egy a közös, a rengeteg gyerek! ...és nem véletlen...Aki gyermekkel érkezik, az mindenét hozta!Tehát végleg jön, itt akar maradni!Ha egyszer be lett engedve, nem fog elmenni!-Tehát vagy befogadod, vagy elutasítod, nincs középút, integráció, meg kerítés, amit megkerül, átvág, vagy valahol odébb, egy másik országban, átlép...Vagy egységesen fellép Európa, és becsukja a "kaput"!Azaz valahol Görögország környékén, visszatoloncolja, más földrész felé fordítja őket, vagy beengedi! De az, hogy egyik állam fogad pár ezret, majd mikor kiderül, kik jönnek, és hányan, akkor mégsem, a másik be sem enged, ez így nem egység! Ők meg csak jönnek, jönnek...Olvasok demokráciáról, meg szabadságról! -Hát, csak szabad egy országnak megválogatni, kit enged a területére, könyörgöm!?Nehogy már a "nagy testvér" mondja meg:legyen az EU, Oroszország, vagy USA...Nekem kötelező igazolni magam, regisztrálnom lassan ha pisilni megyek, közel egymilliónak meg nem!?Azt sem tudjuk, melyik ország szülötte, mi a neve!?Mégis együtt kéne élnünk, kötelezően befogadni!?Na ne!!!

A másik nagy hamisság, ezt a jelenlegi helyzetet hasonlítani 56'-hoz, és a délszláv háborúhoz...Mindkét idő más volt!Valódi fegyverropogás, valódi vérontás, itt Európában! 56'-ban, menekült és harcolt a magyar, a kilencvenes években szintén, más nemzetek szütteivel. Menekült Európa más országaiba, és az Államokba! -De nem Afrikába... Meg nem követelőzni, kerítést letaposni, főként nem VÁLOGATNI a befogadó országok között. Munkát, megélhetést, biztonságot keresni, elfogadni azt a civilizációt, azt a vallást, azt az életformát! -Ha a jelenlegi, ahhoz hasonló helyzet, miért nem úti cél az Egyesült Államok is!? -Mert ha VALÓBAN a szír nép menekül, akor fogadja be az, aki miatt menekül:

kinyit” hivatkozásra.
összesen mintegy 120.000 szíriai halott (2013 szeptemberi becslés)[13]
760 - 1.709 külföldi civil állampolgár (többségük palesztin)
2 török vadászpilóta meghalt
1 török rendőr meghalt
1 jordániai katona meghalt
14 iraki katona meghalt
5 libanoni katona meghalt
2 osztrák ENSZ megfigyelő megsebesült
1 izraeli civil meghalt
4 izraeli katona és 4 civil megsebesült
1 amerikai kommandós megsebesült[14]

-Persze, azóta beléptek orosz erők is, meg -ki tudja még kik!?Tehát,ha már békét nem hoztak a fenti országok, akkor fogadják be, a miattuk menekülőket! Véletlenül se lőcsöljék, csak Európára!-Hogy mi köze volt ehhez a magyar szabadságharcnak, és hogy lehet összehasonlítani, nem is értem..!?

Módosítás dátuma: 2015. október 23. péntek, 08:29  

Szóljon hozzá!

tyim elvben egy demokratikus, szókimondó portál! De azért vannak illemszabályok, melyeket nem illik áthágni! Ha mégis mutatkozna szándék, tyim éber...


Biztonsági kód
Frissítés

Keresés

Jelenlévők

Oldalainkat 57 vendég böngészi
A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a KedvencekhezBeállítás kezdőlapnak!Oldal megosztásaOldal elküldése emailkéntOldal nyomtatása

Hozzászólások